Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä sopivin
Vivusjousto

Vivusjousto

5.0 1 5 1
Lainan määrä: 100 - 3000€
Maksuaika: 30pv - 5v
Ikäraja: 20 vuotta
Vuosikorko: 37% - 180%

Parhaat edut

 • Lainapäätös haetaan joko 2000 tai 3000 eurolle
 • Joustava tapa lainata rahaa
 • Lainaa jopa 3000€
 • Myönnetään yli 20-vuotiaalle

Huomioitavaa

 • Korvaa Fleksiluoton, nyt lainaa jopa 3000€

Kulut

 • Nostokulu 0€
 • Korko 37,20 - 180,00 %
Vivusjousto logo

Vivusjousto.fi on 4Finance Oy:n uusi joustoluotto, joka on lanseerattu alkuvuonna 2018. Vivusjousto on Vivus pikalainasta joustoluottoversio, eli Vivusjousto on nimensä mukaisesti käytettävissä joustavasti aina tarpeen mukaan. Lainan hakijalle myönnetään 2000 euron tai 3000 euron limiitti, jota lyhennetään kuukausittain ja se on käytettävissä milloin vain rahan tarve on. Mikäli sitä ei käytä, siitä ei koidu mitään kuluja.

 • korkokulut määräytyvät asiakaskohtaisesti välille 37,20–180%
 • itse rahan nostaminen on ilmaista
 • ei tilinhoitomaksuja
 • minimilyhennys 5% velkapääomasta kuukausittain

Vivusjoustoluottoa netistä

Vivusjoustoa voi hakea yli 20-vuotias suomalainen, Suomessa asuva, jolla on puhelinnumero, tilinumero ja sähköpostiosoite. Luottotiedot täytyy olla kunnossa, sillä mikäli maksuhäiriömerkintöjä on, ei hakijan ole mahdollista saada lainaa mistään lainapaikasta.

Vivusjoustoa haetaan netistä, luottohakemuksen täyttämiseen menee muutama minuutti. Hakijan täytyy vahvistaa henkilöllisyys Tupas-tunnistautumalla, jolloin lainanantajan on mahdollista myös tarkistaa hakijan luottotiedot.

Luottolimiitti päätetään asiakaskohtaisesti, samoin kuin korko. Tähän vaikuttavat toki asiakkaan maksukyky ja tulot sekä muut lainat.

Joustoluotto joustavassa käytössä

Vivusjoustoa voi hakea etukäteen, vaikka juuri hakuhetkellä sille ei vielä olisi tarvetta. Jos on kuitenkin tulossa esimerkiksi ulkomaanmatka tai joku muu tilanne, jossa joustoluotolle on todennäköisesti tarvetta, Vivusjoustoa on kätevä hakea netistä jo etukäteen. Tämä on mahdollista, koska joustoluotosta maksetaan vain silloin, kun se on käytössä ja tällöinkin vain nostetusta summasta maksetaan korkoa. Vivusjoustossa ei makseta nostokuluja, ei tilinhoitomaksuja vaan pelkästään korkokulut.

Joustoluoton takaisinmaksu

Vivusjoustoa maksetaan takaisin vähintään 5 prosenttia velkapääomasta. Kuukausittain maksetaan tietysti myös korkokulut. Käytännössä siis takaisinmaksua voi määritellä todella pitkälti itse, velan voi maksaa pois kerralla tai lyhentää aina minimin. Jokainen osaa kuitenkin laskea, että velan kustannukset ovat sitä korkeammat mitä hitaammin velkaa maksaa pois.

Toisaalta maksettu pääoma on aina uudelleen asiakkaan käytössä. Mikäli velkapääoma on esimerkiksi 1000 euroa, on 2000 euron luottolimiitistä käytettävissä vielä toinen 1000 euroa milloin tahansa tarpeen mukaan. Näin Vivusjoustoa joustaa arjen ja juhlan tilanteissa.

Vivusjousto Yhteystiedot

4Finance Oy
Mikonkatu 15A
00100 Helsinki
 Y-tunnus: 2257545-4

Asiakaspalvelu asiakaspalvelu[ät]vivusjousto.fi
Puh. 0600 418 751 (0,76 €/min + mpm/pvm)
Avoinna ma-pe 9-18 ja la 10-16

Tarkistathan kulutusluoton tiedot ennen lainan hakemista vivusjousto.fi-sivulta.

Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä sopivin

Ei yhtään kommenttia. Lisää kommentti alla olevalla lomakkeella.

Leave this empty:

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun