Matkalaina

Matkalaina

4.0 1 5 1
Lainan määrä: 100 - 60000€
Maksuaika: 1v - 15v
Ikäraja: 18 vuotta
Vuosikorko: 5% - 20%

Parhaat edut

  • Rahaa matkustamiseen
  • Lainaa jopa 60000€
  • Myönnetään yli 18-vuotiaalle
  • Takaisinmaksuaikaa jopa 15-vuotta

Kulut

  • Avausmaksu 149€*
  • Tilinhoitomaksu 5€/kk*
  • Esimerkkikorko 9,5%*
  • *)Lainan kulut ovat määräytyvät lainakohtaisesti ja voivat poiketa olennaisesti esimerkeistä.
Matkalaina logo

Matkalaina.fi on 100-60 000 euron kokoinen laina matkustamiseen, joko itse reissun maksamiseen tai reissussa käytettäväksi. Matkalaina ei itse myönnä lainoja, vaan se kilpailuttaa ja välittää 15 eri pankin ja rahoitusyhtiön lainoja asiakkailleen. Koko lainaprosessiin kannattaa varata aikaa 1-3 päivää vähintään, sillä eri rahoituslaitoksilla prosessiin voi mennä enemmän aikaa kuin vain yksi päivä.

Matkalainaa voit hakea mikäli olet täysi-ikäinen ja luottotietosi ovat kunnossa.

Matka lainarahalla tai laina käyttörahaksi

Matkalaina.fi ei tarkista eikä kysele, mihin lainaraha käytetään. Se on suunniteltu toki käytettäväksi matkaan, mutta yhtä hyvin voit käyttää sen vaikka matkalla käyttörahana. Matkalaina on siis ihan tavallinen kulutusluotto, sitä ainoastaan markkinoidaan käytettäväksi matkan maksamiseen.

Matkalaina on yksi keino saada lisää maksuaikaa matkan kuluihin. Voit ottaa lainan ja maksaa sillä koko pakettimatkan, ja näin saat matkasi ikään kuin osamaksulla. Tai voit ottaa lainan juuri ennen lomalle lähtöä ja käyttää sen kohteessa syömiseen ja muuhun kulutukseen. Pienimmät matkalainat saa todella nopeasti, jopa saman päivän aikana tilille, joten on toki mahdollista ottaa laina myös reissussa ollessa kännykällä tai tietokoneella.

Vertaile matkatoimistojen osamaksut

Mikäli olet lähdössä pakettimatkalle, sinulla on mahdollista saada maksettua matkasi osamaksulla. Useimmat matkatoimistot nimittäin tarjoavat nykyään osamaksua. Voi kuitenkin olla, että Matkalainan kautta voit saada edullisemman osamaksun matkaasi. Siksi kannattaa ehdottomasti lähettää hakemus netissä matkaa vastaavalla summalla ja odotella lainatarjoukset sähköpostiisi. Lainahakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään lainaan vielä.

Kun saat lainatarjoukset, vertaile niitä ja matkatoimiston tarjoamaa osamaksusopimusta. Paljonko kertyy kuluja koko laina-aikana? Paljonko on korko, entä tilinhoitomaksut? Onko mahdollista tarvittaessa saada lyhennysvapaata? Näin löydät itsellesi edullisimman ja sopivimman tavan rahoittaa matkasi.

Onko sinulla kokemusta Matkalainasta? Jaa kokemuksesi alla olevalla lomakkeella!

Matkalaina Yhteystiedot

LVS Brokers Oy
2521965-8
Jaakonkatu 3 B 7. krs
00100 Helsinki
Postiosoite:
PL 644
00101 Helsinki

asiakaspalvelu(ät)matkalaina.fi

Tarkistathan kulutusluoton tiedot ennen lainan hakemista matkalaina.fi-sivulta.

Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä sopivin

Ei yhtään kommenttia. Lisää kommentti alla olevalla lomakkeella.

Leave this empty:

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun