Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä sopivin
Everyday

Everyday

3.7 3 5 1
Lainan määrä: 20 - 2000€
Maksuaika: 3kk - 1v
Ikäraja: 21-75 vuotta
Vuosikorko: 61% - 426%

Parhaat edut

  • Everyday laina voidaan nostaa usemmassa erässä
  • Suomen ensimmäinen joustoluotto
  • Myönnetään 21-75 vuotiaille

Huomioitavaa

  • Everyday-luottojen myöntäminen päättyi 31.8.2019

Kulut

  • Nostokulu 15 %
  • Kuukaisikorko 5% (vastaa  60% vuosikorkoa)
  • Tilinhoitomaksu 0 € / kk
  • Tekstiviesteillä nostetaessa normaali tekstiviestimaksu
Everyday logo

Everyday joustoluotto on OPR-vakuus Oy:n lainapalvelu, josta yli 21 -vuotiaat hyvin raha-asiansa hoitaneet ja luottotiedot omaavat suomalaiset voivat hakea 20-2000e lainaa. Yläikäraja lainan hakemiselle on 75 vuotta. Everydayllä on myös Everyday -laskusopimus verkko-ostoksia varten joissain verkkokaupoissa. Everyday-laskua voi käyttää jo 18 -vuotiaatkin.

Laina eroaa monista muista pikavipeistä sillä, että voit nosta kerran hakemasi lainan useassa eri erässä. Everyday itse markkinoi luottojaan verrattaviksi luottokorttiin. Laina-ajan Everyday-lainoissa voit valita itse. Lainaa tulee lyhentää vähintään 20% avoimena olevasta summasta, kuitenkin siten, että minimilyhennys euroissa on vähintään 20€.

Hinnoittelu

Everyday hinnoittelee lainat siten, että nostosta tulee kulua 15 % nostettavasta summasta. Eli jos haet esimerkiksi 500e ja nostat 100e, maksat nostetusta 100 eurosta kulua 8e. Jos maksat lainasi ensimmäiseen eräpäivään mennessä et maksa muita kuluja (keskimäärin 45 päivän sisällä). Halutessasi voit jakaa takaisinmaksun useammalle erälle, jolloin kuukausikorko on 5% avoimena olevasta summasta.

Lainan hakeminen

Lainaa on mahdollista hakea joko verkkopankkitunnuksilla tai tekstiviestillä. Rahan siirto tapahtuu klo 8-22 joka päivä. Tilisiirrot tulevat nopeiden, eli samana pankkipäivänä (ma-pe) seuraavissa pankeissa Osuuspankki (OP), Danskebank, Nordea, Säästöpankki, Handelsbanken tai Tapiola. S-pankkiin rahat siirtyvät samana päivänä, mutta muutaman tunnin viiveellä. Muihin pankkeihin tilisiirrot kestävät 1–2 pankkipäivää.

Lainan nostamiselle useassa erässä Everyday joustoluotto käyttää nimitystä osamaksuominaisuus. Osamaksuominaisuus mahdollistaa lainan nostamisen enintään kuudessa eri erässä euron tarkkuudella. Lainaa voit esimerkiksi hakea 300e ja nostaa siitä heti 80e, seuraavalla viikolla 70e ja loput 150 euroa myöhemmin. Pienin nostoerä on kuitenkin 20e.

Lainakiellon asettaminen

Voit asettaa lainakiellon itsellesi Everyday palveluun seuraavasti: 

1. Lainaeston voi asettaa itselleen lähettämällä kieltopyynnön kirjallisena tai soittamalla asiakaspalveluun.

Kirjallisessa kieltopyynnössä mainitse koko nimesi, henkilöturvatunnuksesi, tieto siitä että haluat lainakiellon, päiväys sekä omakätinen allekirjoitus. Lainakielto on peruuttamaton ja koskee kaikkia OPR Vakuuden lainapalveluita ellei toisin ole pyydetty. OPR vakuuteen tehdyt lainakiellot koskevat vain heidän lainoja.

2. Voit myös asettaa itsellesi valtakunnallisen kiellon, eli omaehtoisen luottokiellon (OLK). Omaehtoisen lainakiellon voit hakea Suomen asiakastieto Oy:stä.
 

Everyday mainos

Huomautusmaksu 5€, Viivästyskorko korkolain mukaan

Everyday Yhteystiedot

Everyday / OPR-Vakuus Oy
Lautatarhankatu 8 B
00580 Helsinki
Y-tunnus 1993902-6

Sähköposti: asiakaspalvelu[ät]everyday.fi
Puh: 020 741 2030
Avoinna arkisin klo 8 – 20
Puhelun hinta matkapuhelimesta 0,2913€/minuutti

Tarkistathan kulutusluoton tiedot ennen lainan hakemista everyday.fi-sivulta.

Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä sopivin

Ei yhtään kommenttia. Lisää kommentti alla olevalla lomakkeella.

Leave this empty:

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun