Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä sopivin
Instabank

Instabank

4 1 5 1
Lainan määrä: 500 - 50000€
Maksuaika: 1v - 15v
Ikäraja: 23-80 vuotta
Vuosikorko: 7.99% - 19.99%

Parhaat edut

 • Mahdollisuus joustavaa takaisinmaksuun!
 • Lainaa jopa 50000€
 • Myönnetään 23-80 vuotiaille
 • Takaisinmaksuaikaa jopa 15-vuotta

Huomioitavaa

 • Hakijalla tulee olla vähintään 20000 euron vuositulot
 • Vain alle 80 vuotiaille

Kulut

 • Nimelliskorko: 7,99%-19,99%
 • Avausmaksu 0€
 • Tilinhoitomaksu 5€
Instabank logo

Instabank on uusi norjalainen nettipankki, joustava ja innovatiivinen pankki, joka pyrkii olemaan ajassa ja ihmisten tarpeissa mukana. Instabankista myönnetään lainaa yksityisille luottokelpoisille yli 23-vuotiaille suomalaisille 500-50 000 euroa sovitulla tai joustavalla maksuajalla.

Instabankin lainaa voit hakea, jos

 • olet yli 23-vuotias
 • luottotietosi ovat kunnosa
 • vuosittaiset bruttotulosi ovat yli 25 000 euroa
 • ikäsi ja takaisinmaksuaika eivät ylitä 80 vuotta

Joustava takaisinmaksu

Instabankin lainatuote erottuu eniten takaisinmaksussa. Se nimittäin tarjoaa mahdollisuutta olla käytännössä juuri lyhentämättä lainaa lainkaan. Takaisinmaksuvaihtoehdoissa on joustava takaisinmaksu, eli asiakas voi päättää lyhentääkö vai maksaako vain korkoja ja kuluja, minkä summan tässä kuussa lyhentää vai lyhentääkö myöhemmin.

Tarjolla on toki myös perinteisiä selkeitä takaisinmaksuaikatauluja, 3-15 vuotta, jolloin asiakas lyhentää lainaa säännöllisesti joka kuukausi. Tämä lainamuoto sopii erityisesti sellaisille henkilöille, jotka haluavat selkeästi pysyä perillä omassa taloudessaan ja pysyä mieluummin omavaraisena kuin velkaantuneena.

Vanhempien ihmisten tuskin on mahdollista käyttää joustavaa takaisinmaksua, sillä lainan ehdoissa takaisinmaksuaika plus asiakkaan ikä eivät saa ylittää 80 vuotta. Laina tulisi siis olla maksettu pois ennen tuota ikää.

Instabank lainan kulut

Instabank kulutusluoton kulut ovat seuraavat:

 • nimelliskorko 7,99%-19,99%
 • avausmaksu 0-160 euroa
 • kuukausittainen tilinhoitomaksu 5 euroa

Lainan kuluihin vaikuttaa siis todella moni seikka. Mikäli haluat pitää lainan kulut kohtuullisissa mitoissa, joustavaa takaisinmaksua tuskin kannattaa käyttää. Tällöin lainan kulujen kertymää on todella vaikea seurata. Jos maksat kiinteän summan joka kuukausi, pystyt heti laskemaan, kuinka paljon laina tulee sinulle maksamaan. Mitä pidempään lainan takaisinmaksu venyy, sen kalliimmaksi laina luonnollisesti tulee.

Esimerkkilaskelmassa Instabank 6000 euron lainasta 8 vuoden laina-ajalla kuluja kertyy 4320 euroa, jolloin lainan todellinen vuosikorko on 16,02%. Esimerkkilaskelmassa nimelliskorko on ilmeisesti tuo minimi.

Juuri sinun lainasi kulut saat tietää lähettämällä yksinkertaisesti lainahakemuksen netissä Instabankin nettisivuilla, se ottaa vain muutaman minuutin. Sinulle lähetetään lainatarjous, josta näet nopeasti, mihin hintaan sinun on mahdollista lainaa saada. Lainahakemuksella et vielä sitoudu mihinkään, vaan sinun täytyy erikseen hyväksyä lainatarjous allekirjoittamalla se pankkitunnuksillasi.

Lainojen yhdistäminen

Instabank tarjoaa lainojen yhdistämispalvelua myös. Käytännössähän tämä tarkoittaa ihan samaa kulutusluottoa, mutta lasket sen vain sen kokoiseksi, että se kattaa kaikki edelliset lainasi. Esimerkiksi pikavipit, pienet osamaksulainat, luottokorttilaskut... Kaiken tämän voit yhdistää yhden lainan alle, jolloin sitä on helpompi hallinnoida ja se saattaa tulla edullisemmaksi kuin monta pientä lainaa. Kun olet saanut yhdistämislainan, maksa lainalla pois kaikki vanhat avoimet velkasi.

Joko olet hakenut lainaa uudesta Instabankista? Millainen kokemus lainan hakeminen sieltä oli? Millaiseen hintaan sait lainaa? Käytitkö hyväksi joustavaa takaisinmaksua? Voit jakaa kokemuksesi tällä sivulla muille käyttäjille!

Instabank Yhteystiedot

Instabank ASA
Drammensveien 177
0277 Oslo
Norja

asiakaspalvelu@instabank.fi
+358 75 3266 170
Avoinna ma-pe 9.00-17.00

Tarkistathan kulutusluoton tiedot ennen lainan hakemista instabank.fi/-sivulta.

Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä sopivin

Ei yhtään kommenttia. Lisää kommentti alla olevalla lomakkeella.

Leave this empty:

Mikä on Englannin pääkaupunki?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun