Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä sopivin
Nextrahoitus

Nextrahoitus

4 1 5 1
Lainan määrä: 500 - 60000€
Maksuaika: 1v - 15v
Ikäraja: 20 vuotta
Vuosikorko: 11% - 20%

Parhaat edut

 • Jopa yli 10 lainatarjousta yhdellä hakemuksella
 • Lainat myönnetään Freedom Rahoituksen kautta
 • Lainaa jopa 60000€
 • Myönnetään yli 20-vuotiaalle
 • Takaisinmaksuaikaa jopa 15-vuotta

Huomioitavaa

 • Kilpailuttaa lainat puolestasi

Kulut

 • Nimelliskorko: 5-20%*
 • Avausmaksu: 0€*
 • Tilinhoitomaksu: 0€*
 • *) Yllä luoton esimerkkikuluja. Kulut voivat vaihdella suuresti ja ne riippuvat lainantarjoajasta sekä henkilökohtaisesta luottotasostasi.
Nextrahoitus logo

Palvelu on toistaiseksi pois käytöstä. ​

Nextrahoitus on tanskalainen sivusto, jota kautta voi hakea 500-50000 euron lainoja 1-15 vuoden maksuajalla. Nexrahoitus markkinoi Freedom Rahoituksen palveluita, joka puolestaan kilpailuttaa sitä kautta tulevat lainahakemukset jopa 20 lainantarjoajalla. Nextrahoituksen sivulla täytetty hakemus voi siis poikia jopa 10 lainatarjousta eri firmoista. Näistä asiakas itse saa valita itselleen sopivimman ja edullisimman lainatarjouksen.

Nextrahoituksen kautta voi laittaa lainahakemuksen, mikäli

 • olet yli 20-vuotias
 • luottotietosi ovat kunnossa
 • sinulla on kotimainen osoite ja pankkitilinumero

Lainojen kilpailutus Next rahoituksen kautta

Nextrahoituksen kautta voi hakea todella eri kokoisia lainoja todella erilaisiin tarpeisiin. Niin ihan pieniä lainoja 500 eurosta ylöspäin, mutta myös suurempia kulutusluottoja aina 50 000 euroon saakka. Pieniä lainoja voi saada ilman tulotietojen tarkistusta, mutta kaikkii suurempiin lainoihin tarkitaan tulotiedot. Lisäksi tarkistetaan, että hakijan tulot riittävät lainan takaisinmaksuun suunnitelman mukaisesti. Mikäli ei riitä, asiakkaalle saatetaan tarjota pienempää lainasummaa. Sen kokoista, kuin lainafirma on valmis antamaan kyseisillä tuloilla talouttaan pyörittävälle.

Nextrahoituksen nettisivuilla täytetty lainahakemus lähtee Freedom Rahoituksen kautta jopa 20 lainantarjoajalle. Tämä on kätevä ja nopea tapa kilpailuttaa itselle sopivin laina lainamarkkinoilta. Riippuu asiakkaasta ja asiakkaan maksukyvystä, millaisia lainatarjouksia takaisin tulee. Korkealla tulotasolla saa tietysti edullisemman lainan.

Yhdistelylaina

Yhdistelylaina on laina, jolla yhdistetään monta vanhaa pientä pikavippiä tai lainaa yhteen suurempaan lainaan. Riippuen millaisilla ehdoilla vanhat lainat ovat ja millaisilla lainoilla asiakas saa uuden lainan, säästö voi olla jopa useita satoja euroja! Joissakin ääritapauksissa jopa tuhansia vuositasolla! Pienet pikavipit voivat nimittäin olla kalleimmillaan todella hintavia, ja kun ne yhdistää yhdellä suuremmalla ja kohtuukorkoisella lainalla, säästö voi olla todella tuntuva. Tämä on se syy, miksi yhdistelylainoja tarjotaan.

Toinen syy on se, että yhtä lainaa on helpompi hoitaa kuin montaa pientä lainaa. Yhdistelylainaa haetaan niin yksinkertaisesti, että lasketaan yhteen kaikki vanhat lainat ja haetaan tällä summalla uutta lainaa. Vertailemalla korkokuluja näet nopeasti paljonko uusi suurempi laina tulee pitkällä tähtäimellä säästämään.


Henkilökohtainen lainatarjous

Nextrahoituksen ja Freedom Rahoituksen nettisivuilla on arvioita lainojen koroista ja kuluista. Nämä todella ovat vain arvioita, sillä jokainen lainahakemus johtaa henkilökohtaiseen lainatarjoukseen. Siksi lainan korkoja ja kuluja on mahdoton etukäteen sanoa. Laittamalla lainahakemuksen eteenpäin netissä näet nopeasti, millaisilla kuluilla sinun on mahdollista laina saada. Lainahakemus ei sido mihinkään eikä se maksa mitään.

Lainojen kulut arviolta:

 • vuosikorko 5%-20%
 • Luoton avausmaksu esim 49€
 • tilinhoitomaksu 0€

Onko sinulla kokemuksia Nextrahoituksesta tai Freedom Rahoituksesta? Kerro kokemuksesi ja paljasta halutessasi lainasi ehdot alla olevalla lomakkeella.

Viivästysmaksut vaihtelevat riippuen lainanantajasta

Nextrahoitus Yhteystiedot

Centeo ApS
Park Alle 15 6. th.
8000 Aarhus C
Tanska

info(ät)nextrahoitus.fi
Avoinna: 9.00 - 20.00

Nextrahoitus on tanskalainen lainasivusto, jota kautta voi hakea 500-50 000 euron lainoja 1-15 vuoden maksuajalla. Nextrahoitus välittää Freedom Rahoituksen palveluita, eli sivuston kautta lähetetty lainahakemus lähtee jopa yli 10 lainantarjoajalle. Näistä firmoista tulee hakijalle räätälöityjä lanatarjouksia. Lainahakemuksen täyttäminen ei sido mihinkään ei maksa mitään.

Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä sopivin

Ei yhtään kommenttia. Lisää kommentti alla olevalla lomakkeella.

Leave this empty:

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun