Qred

Qred

4 1 5 1
Lainan määrä: 1000 - 100000€
Maksuaika: 30pv - 1v
Ikäraja: 18 vuotta
Vuosikorko: 22% - 48%

Parhaat edut

 • Yrityslainaa jopa tunnissa
 • Kiinteä kuukausikulu, ei piilokuluja
 • Myös uusille yrityksille
 • Lainaa jopa 100000€
 • Myönnetään yli 18-vuotiaalle

Huomioitavaa

 • Yli 3kk vanhoille yrityksille, joilla on liikevaihtoa

Kulut

 • Kulut alk 1.75 %/kk* (22% vuosikorko)
 • Korko 0 %*
 • Avausmaksu 0€*
 • Tilinhoitomaksu 0€*
 • Muut piilokulut 0€*
 • *) Lainan kulut voivat vaihdella, tarkista lainasi tiedot lainatarjouksestasi.
Qred logo

Qred Yrityslaina on ruotsalainen uuden ajan rahoitusyhtiö, joka tarjoaa yrityslainoja 1000-100 000 euroa 1-12 kuukauden maksuajalla. Yrityslainan hinnoittelu on tehty mahdollisimman selkeäksi, kaikki kulut määritellään kiinteänä kuukausikuluna, joka lasketaan yrityskohtaisesti. Kuukausikulu maksetaan vain niiltä kuukausilta, jotka lainan takaisinmaksamiseen todellisuudessa menee. Eli lainan voi maksaa takaisin aiemminkin, jolloin kuukausikuluja säästyy.

Qred toimii Suomessa nimellä Suomen Yrityslaina Oy, sillä on Helsingissä konttori. Pääkonttori sijaitsee Tukholmassa. Yhtiö toimii Pohjoismaissa ja on toiminut vuodesta 2014 lähtien.

Qred Yrityslaina kaikkiin yrityksen tarpeisiin

Qred Yrityslainaa voi hakea mikä tahansa suomalainen yritys yritysmuodosta riippumatta, mikäli yritys on ollut toiminnassa vähintään 3 kuukautta. Lainahakuprosessi on nopea: lainatarjous luvataan asiakkaalle jopa tunnissa! Lainahakemukseen täytyy kuitenkin liittää tiettyjä tietoja: paitsi yrityksen tiedot, myös yrittäjän henkilökohtaiset tiedot omasta taloudestaa, sillä yrittäjä itse takaa henkilökohtaisesti omalla nimellään lainan.

Qred Yrityslainaa voi hakea, jos:

 • yritys löytyy kotimaisesta kaupparekisteristä
 • liikevaihtoa on kertynyt uudelle yritykselle vähintään 3 kuukauden ajalta
 • yrityksellä tai yrittäjällä ei ole maksuhäiriömerkintöjä

Qred Yrityslaina on alun perin perustettu juuri siksi, että pieni, liikevaihdoltaan tuore ja uusikin yritys voisi saada lainaa ja siten tehdä tarvittavia liikkeitä yrityksessä. Qred Yrityslaina nimittäin haluaa nopealla, sutjakkaalla ja reilulla toiminnallaan haastaa kankeat ja hitaat pankit, jotka usein jarruttavat yritysten kasvua ja kehitystä sillä, että lainaa ei sieltä irtoa. Siksi Qred yrityslainaa voi uusi yritys saada jo 3 kuukauden toiminnan jälkeen, vaikka lähes kaikissa muissa yritysrahoitusta tarjoavissa yhtiöissä asiakasyritykseltä vaaditaan vähintään vuoden tai kahden toimintaa ja jopa jotain minimiliikevaihtoa.

Qred Yrityslainassa ei minimiliikevaihtoja vaadita: sitä voi hakea pienet ja suuret, kaikki yritysmuodot toiminimestä osakeyhtiöön ja kaikki toimialat.

Lue lisää: Yrityslainat netistä

Lainaus Lainaa voivat hakea myös uudet yritykset, joilla liikevaihtoa on kertynyt 3 kuukauden ajalta.

Qred Yrityslainan kulut

Qred Yrityslaina kulut määritellään kiinteällä kuukausimaksulla, joka on alkaen 1,74 euroa per lainattu euro. Esimerkiksi 6 kuukauden 10 000 euron laina voi maksaa 200 euroa kuukaudessa, jolloin lainan kuluja kertyy 1200 euroa. Tällöin lainan todellinen vuosikorko on noin 22 prosenttia, mikä on vakuudettomilla yrityslainamarkkinoilla vertailussa edullisimmasta päästä.

Kannattaa kuitenkin muistaa, että tuo 1,75€/lainattu euro on alkaen hinta. Jokainen yritys, jokainen lainahakemus käsitellään erikseen ja lainatarjous tehdään yrityksen tietojen ja maksukyvyn perusteella. Käytännössä etenkin uusilla yrityksilla lainan hinta on todennäköisesti enemmän. Lainan hinta selviää vasta sitten, kun yritys on saanut henkilökohtaisen lainatarjoukset. Lainatarjouksen saa lähettämällä lainahakemuksen, joka ei sinällään vielä sido mihinkään eikä maksa mitään.

Onko sinulla tai yritykselläsi kokemuksia Qred Yrityslainasta? Jos on, kerro kokemuksesi alla olevalla lomakkeella. Millaisella hinnalla yrityksesi laina irtosi? Sujuiko kaikki kuten oli luvattu?

Yrityslainan kiinteät kulut

Qred Yrityslainan kaikki kulut sisältyvät kiinteään kuukausimaksuun, eli kaikki kulut ja maksut on selkeästi tiedossa etukäteen. Esimerkiksi lainan kulu, 200 euroa, maksetaan niin kauan samana, kuin lainaa on jäljellä. Jos laina maksetaan etuajassa pois, myös kuukausimaksut loppuvat. Nopeammalla maksuajalla yritys voi siis säästää rahoituskuluissa.

Kiinteä kuukausimaksu on yritykselle hyvä myös siksi, että se on helppo ennakoida ja laskea mukaan kuukausittaiseen budjettiin ja kassavirta-arvioon. Yritys voi vähentää rahoituksen kulut verotuksessa.

Katso esittelyvideo Qred yrityslainasta:

 

Qred Yhteystiedot

Qred Yrityslaina
Pieni Roobertinkatu 11
00120 Helsinki

Sähköposti: asiakaspalvelu(ät)qred.com
Puhelin 09 – 424 503 99
Avoinna: arkisin klo 8 – 18

Tarkistathan kulutusluoton tiedot ennen lainan hakemista qred.com/fi/-sivulta.

Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä sopivin

Ei yhtään kommenttia. Lisää kommentti alla olevalla lomakkeella.

Leave this empty:

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun