Yritysluotto

Yritysluotto

4 1 5 1
Lainan määrä: 3000 - 100000€
Maksuaika: 30pv - 1v
Ikäraja: 18-99 vuotta
Vuosikorko: 37.21% - 296.36%

Parhaat edut

 • Samat kulut kaikille hakijoille
 • Ei tehdä luottoluokitusta
 • Yrityslaina ilman vakuuksia
 • Lainaa jopa 100000€
 • Myönnetään 18-99 vuotiaille

Huomioitavaa

 • Kallis yrityslaina

Kulut

 • Korko 0%
 • Tilinhoitomaksu 0€
 • Avausmaksu 1398-29984€
 • Kiinteä avauskulu kattaa kaiken, hinta selviää nopeasti nettisivuilla olevalla laskurilla
Yritysluotto logo

Yritysluotto.fi tarjoaa 3000-100 000 euron lainaa kotimaisille yrityksille kaikissa muodoissaan. Yritysluotto.fi lainan takaisinmaksuaika on 1-12 kuukautta yrityksen vapaan valinnan mukaan. Yrityslainan kulut määritellään kiinteästi ja ne ovat samat jokaiselle hakijalle. Yritysluotto.fi lainan kulut selviää nopeasti lainapaikan kotisivuilla olevalla selkeällä laskurilla.

Yritysluotto.fi sijoittuu netin vakuudettomia yrityslainoja vertailtaessa kalleimpaan päähän, sillä yrityslainojen todellinen vuosikorko nousee yli sataan prosenttiin. Yritysluotto.fi on yksi niistä lainoista, joissa kulut on samat kaikille hakijoille, riippumatta yrityksen luottoluokituksesta, koosta tai taloustilanteesta. Luotto on vakuudeton eikä sen takeeksi tarvita mitään vakuuksia.

Yritysluotto.fi korko

Yritysluotto.fi määrittelee luoton hinnan kiinteänä maksuna, joka lasketaan per lainattu euro. Tähän kiinteään maksuun kuuluu kaikki kulut, korot ja avausmaksut. Yritysluotto.fi nettisivuilla on laskuri, joka antaa selvän ja kiinteän summan, paljonko mikäkin summa tulee lainattuna maksamaan kunakin aikana. Tämänkaltainen hinnoittelu on harvinaista, mutta Yritysluotto.fi lisäksi löytyy muutamia yrityslainapaikkoja, joissa laina hinnoitellaan näin.

Kiinteä summa hinnoittelussa on yksinkertainen ja selvä. Esimerkiksi 10 000 euron lainan vuoden maksuajalla tulee maksamaan kaikkinensa yhteensä 15 204 euroa, jolloin sitä lyhennetään 1267 euroa kuukaudessa. Näin selvästi ilmoittamalla lainan kuluissa ei tule mitään yllätyksiä.

Mitään korkolukemia Yritysluotto.fi sivustolla ei siis ilmoiteta. Todellinen vuosikorko on pakollista ilmoittaa kuluttajalainoissa, mutta ei yrityslainoissa. Jos haluat tietää Yritysluotto.fi yrityslainan todellisen vuosikoron, saat sen nopeasti selville laskemalla tai syöttämättä tiedot netin korkolaskureihin. Edellä mainitun 10 000 euron lainan todellinen vuosikorko on noin 128,4 prosenttia. Vertailua muihin yrityslainoihin voi tehdä myös sen perusteella, paljonko laina tulee vuoden sisällä maksamaan.

Lainaus Yritysluotto.fi yrityslainan saaminen ei edellytä paperisotaa, vaan lainaa saa nopeasti täyttämällä hakemuksen netissä.

Nopea yrityslaina

Yritysluotto.fi on kallis laina, mutta se on myös nopea. Sen ilmoitetaan saapuvan tilille jopa samana päivänä. Mikäli olet yrittäjä ja sinulla on tästä kokemuksia, kerro kokemuksesi muille tämän sivun alareunassa olevalla lomakkeella. Tuliko laina todella samana päivänä tilille? Kuinka kaikki toimi? Oliko kaikki kulut tuossa, mikä alunperin ilmoitettiin?

Yritysluotto.fi lainahakemuksessa täytyy täyttyä muutama ehto:

 • yritys on kotimainen ja kaupparekisterissä
 • sopii kaikille yritysmuodoille, kuten toiminimi, osakeyhtiö, yhtymä, ay ja ky
 • yrityksellä tai yrittäjällä itsellään ei ole maksuhäiriömerkintöjä
 • yritys on jo toiminnassa, uudelle yritykselle lainaa ei irtoa

Lainan hakeminen ei vaadi paperisotaa, sillä siihen ei tarvita tilinpäätöstietoja tai kassavirtalaskelmaa, riittää, että ehdot edellä täyttyvät. Yrittäjä tai yrittäjät itse takaavat yrityslainan omavelkaisella takauksella. Tämä tarkoittaa sitä, että mikäli yritys ei selviä lainasta, yrittäjä vastaa siitä kokonaisuudessaan henkilökohtaisesti.

Yrityslaina verotuksessa

Yrityslaina on yrityksen kulua, rahoituskuluja, ja siten lainan kaikki kulut voi vähentää yrityksen verotuksessa. Verovähennysoikeus tasoittaa siis hieman kalliimmankin lainan rahoituskuluja, mutta toki yrityslainojen kulujen vertailu ennen lainan ottamista on tärkeää, sillä rahoituskulut maksetaan joka tapauksessa.

 

Yritysluotto Yhteystiedot

OPR-Yritysrahoitus Oy
Lautatarhankatu 8 B
00580 Helsinki

asiakaspalvelu[ät]yritysluotto.fi
Puh. 020 741 2032
Avoinna arkisin klo 9–17

Tarkistathan kulutusluoton tiedot ennen lainan hakemista yritysluotto.fi/-sivulta.

Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä sopivin

Ei yhtään kommenttia. Lisää kommentti alla olevalla lomakkeella.

Leave this empty:

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun