Easycredit

Easycredit

4 1 5 1
Lainan määrä: 500 - 5000€
Maksuaika: 2v - 10v
Ikäraja: 20-70 vuotta
Vuosikorko: 25.44% - 29.35%

Parhaat edut

 • Uusi lainapaikka 2017
 • Lainaa jopa 5000€
 • Myönnetään 20-70 vuotiaille
 • Takaisinmaksuaikaa jopa 10-vuotta

Huomioitavaa

 • Todellinen kaikki kulut huomioiva vuosikorko 25,44-29,35%

Kulut

 • Avausmaksu: 0€
 • Vuosttainen nimelliskorko: 19,95%
 • Todellinen vuosikorko 25,44-29,35%
 • Tilinhoitomaksu 1,50-9,90€ / kk
Easycredit logo

Easycredit on yksi todella helpoista tavoista saada rahaa äkillisiin menoihin. Easycredit lainapalvelusta voi hakea 500-5000 euron kulutusluottoa ja pikalainaa joustavilla maksuajoilla. Minimi laina-aika on kaikissa lainasummissa 2 vuotta. 500-1500 euron lainoille laina-aika on maksimissaan 5 vuotta ja 2000 eurosta alkaen laina-ajan maksimipituus on 10 vuotta. Täten kuukausittainen lyhennys on mahdollista saada todella pieneksi. Koko lainasumman voi tietysti myös maksaa kerralla milloin vain ilman erillistä kulua.

Easycredit nopea lainapäätös

Easycredit lainapäätös on todella nopea: nettisivuilla mainostetaan, että rahat maksetaan tilille jopa 15 minuutissa! Easycredit on siis todella nopea tapa saada rahaa nopeasti tilille. Ennen lainapäätöstä kuitenkin tarkastetaan tietyt asiat, kuten:

 • hakija on luottokelpoinen, eli ei ole maksuhäiriöitä
 • hakijalla on vakituinen osoite Suomessa ja kotimainen pankkitili
 • hakijan maksukyky riittää lainan takaisinmaksamiseen tulo- ja menoarvion perusteella

Jokaiselle hakijalle tehdään "stressitesti" eli arvioidaan hakijan ilmoittamien tulojen, menojen ja muiden lainojen perusteella, onnistuuko lainan lyhennys. Tämän perusteella hakijalle saatetaan tarjota pienempää lainaa, sellaista, joka arvioidaan kohtuulliseksi lyhentää. Easycredit ei myönnä lainaa, mikäli luottotiedot eivät ole kunnossa. Easycredit on sitoutunut vastuulliseen lainaamiseen.

Easycredit pikalaina ja kulutusluotto, ei asuntolainan omarahoitusosuuteen

Easycredit on Northmill Oy:n lainapalvelu, käytännössä saman palvelu kuin Credigo. Easycredit on samalle palvelulle vain uusi markkinointinimi, yksi uusi lainapaikka vuodelle 2017.


Easycredit lainan käyttötarkoitusta ja -kohdetta ei kysellä mitenkään muuten kuin että lainarahalla ei saa ostaa asuntoa tai tonttia jostain syystä. Tämä viitannee siihen, että Easycredit lainalla ei saa rahoittaa asunto-, mökki- tai tonttilainan omarahoitusosuutta.

Pienellä kuukausierällä

Easycreditin idea on tarjota lainaa pienellä kynnyksellä, mikä käytännössä tarkoittaa mahdollisimman pientä kuukausierää. Alle 2000 euron lainat on lyhennettävä 2-5 vuodessa, mutta sitä suurempien lainojen lyhentämiseen voi saada aikaa jopa 10 vuotta! Tällöin kuukausilyhennykset ovat todella pienet eikä laina siten tunnu arkibudjetissa niin paljon, mutta kannattaa huomioida, että pitkällä laina-ajalla laina tulee huomattavan kalliiksi! Mitä pidempi laina-aika, sitä enemmän lainan korkoja kertyy!

Easycredit lainan kulut

Easycredit lainan kulut koostuvat kuukausittaisista koroista ja tilinhoitomaksuista.

 • tilinhoitomaksu 1,5€ - 9,9€ kuukaudessa
 • nimelliskorko 19,95%
 • kaikki kulut huomioiva todellinen vuosikorko on noin 25,44% - 29,35%, riippuen laina-ajasta ja summasta!

Nimelliskorko kaikissa lainoissa on 19,95% ja tilinhoitomaksut huomioiden todellinen vuosikorko on lainasummasta ja -ajasta riippuen 25,44%-29,35%. Easycredit ei peri avausmaksuja, joten kulut muodostuvat vain lainan korosta ja tilinhoitomaksusta.

Easycredit Yhteystiedot

Northmill Oy
Unioninkatu 20–22
00130 Helsinki

Sähköposti asiakaspalvelu(ät)easycredit.fi
Puhelin 09 3158 5983 (ppm/mpm)
Avoinna ma-pe klo 9.00-20.00, la 10.00-18.00 ja su suljettu

Easycredit on yksi vuoden 2017 uusista lainatuotteista, mutta todellisuudessa se ei ole uusi firma, vaan sen takana on jo vuosien takaa tuttu Northmill Oy ja Credigo. Easycredit on uusi markkinointinimi käytännössä samalle lainatuotteelle.

Easycreditiltä voi hakea 500-5000 euron kulutusluottoja ja pikavippejä todella nopealla varoitusajalla. Lainan mainostetaan olevan tilillä jopa 15 minuutissa! Laina-ajan voi itse määritellä joustavasti, sillä suuremmissa summilla laina-aika voi olla jopa 10 vuotta! Tai sitten lainan voi milloin tahansa maksaa kokonaisuudessaan pois. Alle 2000 lainat tulee maksaa pois maksimissaan 5 vuodessa. Joka tapauksessa Easycreditiltä on mahdollista saada suurempikin laina todella pienellä kuukausierällä.


Tarkistathan kulutusluoton tiedot ennen lainan hakemista easycredit.fi/-sivulta.

Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä sopivin

Ei yhtään kommenttia. Lisää kommentti alla olevalla lomakkeella.

Leave this empty:

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun