Freedom Rahoitus

Freedom Rahoitus

4.1 7 5 1
Lainan määrä: 500 - 60000€
Maksuaika: 1v - 15v
Ikäraja: 20 vuotta
Vuosikorko: 4.99% - 20%

Parhaat edut

 • Jopa 10 lainatarjousta yhdellä hakemuksella
 • Pitkä maksuaika ja isot lainasummat
 • Lainaa jopa 60000€
 • Myönnetään yli 20-vuotiaalle
 • Takaisinmaksuaikaa jopa 15-vuotta

Huomioitavaa

 • Freedom Rahoitus ei itse myönnä lainaa vaan välittää lainatiedot
 • Edellyttää 1500e kuukausituloja

Kulut

 • Esimerkkilaskelmissa käytetyt lukemat:
 • Nimelliskorko 11% (norm. 4,99-20%)*
 • Avausmaksu 0€*
 • Tilinhoitomaksu 0€ / kk*
 • *) Lainan kulut Freedom Rahoituksen luotoissa määräytyvät aina henkilökohtaisesti. Näet tarkat kulut lainatarjouksestasi.
Freedom Rahoitus logo

Freedom Rahoitus Oy kilpailuttaa 500-60000e kulutusluotot puolestasi. Voit valita vapaasti tarvitsemasi lainamäärän 500-60000e väliltä. Hakeaksesi lainaa sinun tulee olla vähintään 20-vuotias ja sinulla tulee olla luottotiedot kunnossa. Lainahakemukset käsitellään aina henkilökohtaisesti ja lainan saantiin vaikuttaa sekä taloudellinen tilasi, hakemasi lainasumma että ikäsi. Pienimpiä summia myönnetään jo 20 -vuotiaille, mutta suuremmissa lainoissa saatetaan edellyttää vanhempaa ikää. Voit kuitenkin tehdä lainahakemuksen aina, vaikka et täyttäisi kaikkia ehtoja. Lainahakemuksen tekeminen ei itsessään maksa mitään ja saat laina päätöksen nopeasti lainanhakemuksen tehtyäsi.

Freedom Rahoituksen yhteistyökumppanit

Freedom Rahoitus ei itse lainaa rahaa, vaan välittää muiden lainoja. Saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksen yli 10 lainapalvelusta. Lainan kilpailuttaminen ei maksa sinulle mitään. Freedom rahoituksen yhteistyökumppaneita ovat: Santander, Nordax, Bank Norwegian, BIGBANK, Collector, Svea Direkt, TF Bank, Euroloan, Resurs Bank, Cash Buddy sekä Lainaamo.fi Freedom Rahoituksen lainoissa avausmaksu on 100-200e.

Lainojen yhdistäminen Freedom Rahoituksen avulla

Yhä useampi hakee Freedom Rahoitukselta lainaa yhdistääkseen aiemmat pikavipit ja pienemmät kulutusluotot. Tämä onkin järkevää, sillä yhdistämällä lainat hallinnoit vain yhtä lainaa ja maksat pelkästään sen kuluja. Useissa lainapaikoissa menee kuukausittaisia tilinhoitomaksuja ja muita kuluja, joiden ansiosta kokonaiskulut nousevat nopeasti korkealle: Yhdistämällä säästätkin useita kymppejä tai joissain tapauksissa jopa satoja euroja kuukaudessa. Tutustu Fredom Rahoituksen lainoihin ja 

Lainojen kulut määräytyvät henkilökohtaisesti

Huom. Sen lisäksi, että hinnat voivat muuttua lainaajan mukaan lainahakemukset käsitellään myös aina henkilökohtaisesti ja näin ollen lainatarjous voi poiketa vertailussa ilmoitetuista summista. Saat laintarjouksen hakemuksesi jälkeen josta näet sinulle tehdyn tarjouksen. Voit joko hyväksyä tai hylätä sen.

Lainan hakijalla tulee olla vähintään 1500e kuukausittaiset palkka- tai eläketulot.

Tarvittavat liitteet

 • Palkkatodistus eli palkkakuitti josta näkyy kuukausitulot
 • Eläketodistus

Lainaa haetaan Internetissä ja sen jälkeen yksityiskohdista sovitaan puhelimitse luottokäsittelijän kanssa. Luoton kulut, laina-aika ja muut yksityiskohdat riippuvat siitä millaisen tarjouksen Freedom rahoitus kulloinkin sinulle tarjoaa.

Freedom Rahoitus Oy kilpailuttaa lainat netissä

Freedom rahoitus vertailee lainatFreedom Rahoitus Oy on suomalainen rahoitusalan yritys, joka kilpailuttaa netissä kuluttajien lainoja näiden puolesta. Vuodesta 2008 toiminut Freedom Rahoitus Oy tekee yhteistyötä yli kymmenen pankin ja rahoituslaitoksen kanssa, joista osa on suomalaisia ja osa ulkomaisia, pääasiassa ruotsalaisia rahoituslaitoksia.

Freedom Rahoituksen kautta kuka tahansa voi hakea kulutusluottoa ja pikalainaa 500–60 000 euron välillä. Lainojen kulut ja korot vaihtelevat tietysti pankin ja rahoituslaitoksen mukaan. Jokainen lainapäätös tehdään henkilökohtaisesti ja yksilöllisesti. Freedom Rahoitus helpottaa itse kuluttajan elämää valtavasti, sillä yhdellä hakemuksella kuluttaja saa useita eri lainatarjouksia Freedom Rahoituksen kautta, joista sitten valitsee parhaan. 

Toki voi käydä myös niin, että et saa yhtään lainatarjouksia, mutta tässäkin tapauksessa aikaa ja vaivaa säästyy valtavasti asioitaessa Freedom Rahoituksen kanssa. Freedom Rahoitus nimittäin lähettää hakemuksesi kaikkiin yhteistyötahoihinsa, joten yhdellä hakemuksella teet hakemuksen jopa kymmeneen eri paikkaan. Vaikka et saisi lainaa, aikaasi säästyy huomattavasti.

Freedom Rahoituksen yhteistyökumppaneita ovat muun muassa

Näistä rahoituslaitoksista voi saada joustoluottoa, kulutusluottoa tai käyttöluottoa aina tarpeen ja tilanteen ja toimijan mukaan.

Vakuudeton laina netistä

Kaikki Freedom Rahoituksen kautta haettavat lainat ovat vakuudettomia, mikä tarkoittaa, että hakijalla ei tarvitse olla mitään lainan vakuudeksi. Vakuudettomissa lainoissa suurentunut riski katetaan lainan hinnalla, se on paljon kalliimpi kuin vakuudellinen laina, jota pankista haetaan.

Freedom Rahoituksen kautta voi hakea remonttilainaa, autolainaa, mökkilainaa, sisustuslainaa, venelainaa tai muuten vaan käyttöluottoa arjen yllättäviin kuluisin. Yleistä on myös kilpailuttaa lainat Freedom Rahoituksen kautta. Kilpailutus kannattaakin tehdä, varsinkin jos lainoja on useista eri paikoista, tällöin korkoja ja kuluja kertyy väistämättä enemmän kuin silloin kun lainat on yhdestä paikasta. Freedom Rahoituksen nettisivuilla onkin hakulomake nimenomaan vanhojen lainojen kilpailuttamiseen.

Vakuudettomankin lainan takeeksi täytyy olla säännölliset tulot. Mikäli sinulla ei ole säännöllisiä tuloja etkä kykene osoittamaan, että tulosi riittävät kattamaan hyvin tulevan lainan hoitokulut, sinulle ei voida myöntää lainaa. Kaikki Freedom Rahoituksen yhteistyökumppanit ovat sitoutuneet vastuulliseen lainaamiseen, eivätkä siten myönnä lainaa, mikäli esiselvityksessä tulee ilmi, ettei asiakas ole maksukykyinen suhteessa haettavaan lainaan ja mikäli hänellä on maksuhäiriömerkintä. Myös aiempi maksuhistoria missä tahansa näistä pankeist ja rahoituslaitoksista vaikuttaa. Myös muut laskut ja lainat kannattaa siis hoitaa hyvin hyvissä ajoin ennen perintää, mikäli mielii saada tulevaisuudessakin lainaa.

Lainan hinta ja kulut määritellään yksilöllisesti

Freedom Rahoitus välittää lainoja siis useasta eri pankista. Siksi jokainen myönnetty laina on erilainen. Freedom Rahoitus kuitenkin ilmoittaa lainojen korkohaarukaksi 4,19–50,2%, kun puhutaan todellisesta vuosikorosta. Laina-aika vaihtelee 1–15 vuoden välillä.

Myönnetyn lainan korkoon ja suuruuteen vaikuttaa selvästi asiakkaan maksukyky, eli mitä paremmat tulot, sitä pienempi riski asiakas on, sen edullisemmin tälle asiakkaalle voi myöntää lainaa. Ja mitä pienemmät tulot, sen kalliimpaa lainaa asiakas saa. Yhdessä puolison tai kumppanin kanssa haettava laina on pääsääntöisesti edullisempi, sillä kahden ihmisen kantaessa lainataakan riski on pienempi.

Freedom Rahoitus Oy yhteystiedot

Mikonkatu 15 B, 00100 Helsinki

Hae lainaa puhelimitse: 09-42 41 44 00

asiakaspalvelu[ät]freedomrahoitus.fi

Maksut vaihtelevat riippuen lainanantajasta

Freedom Rahoitus Yhteystiedot

Freedom Rahoitus Oy
Ahventie 4 B
02170 Espoo
Y-tunnus 2207313-9

Sähköposti: asiakaspalvelu[ät]freedomrahoitus.fi
Puh: (09) 42 41 44 00 (pvm/mpm)
Avoinna: ma-ke 8-20, to-pe 8-18

Tarkistathan kulutusluoton tiedot ennen lainan hakemista freedomrahoitus.fi-sivulta.

Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä sopivin

Ei yhtään kommenttia. Lisää kommentti alla olevalla lomakkeella.

Leave this empty:

Mikä on Englannin pääkaupunki?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun