Blue Finance

Blue Finance

4 1 5 1
Lainan määrä: 100 - 5000€
Maksuaika: 3kk - 3v
Ikäraja: 18 vuotta
Vuosikorko: 20%

Parhaat edut

 • Joustoluottoa 5000e tarjoava lainayritys
 • Lainaa jopa 5000€
 • Myönnetään yli 18-vuotiaalle

Huomioitavaa

 • Kallis laina suhteessa kilpailijoihin

Kulut

 • Nimelliskorko: 20%
 • Lainanhoitomaksu 0,01% / pv eli 3,65% / v
 • Nostopalkkio 0€
 • Kuukausimaksu 0€
 • Lainan todellinen vuosikorko 30,6%
Blue Finance logo

Blue Finance on kotimainen joustoluottoja tarjoava rahoitusyhtiö, jolta voi hakea lainaa 100-5000 euroa. Lainatuotteita ovat 100-700 euron pikavippi, jonka saa tilille heti, sekä 5000 euron joustoluotto, joka on voimassa jatkuvasti ja toistaiseksi.

Blue Finance lainaa ja joustoluottoa voi hakea

 • 18-vuotias suomalainen
 • jolla ei ole maksuhäiriöitä
 • jolla on kotimainen pankkitili, osoite ja puhelinnumero
 • vaatimusta kuukausittaisista minimituloista ei ole

Blue Finance on vastuullinen turkulainen yhtiö, joka on toiminut pikavippimarkkinoilla vuodesta 2011 saakka. Kaikki sen edelliset pikavipit on korvattu joustoluotto-tuotteilla. Blue Financen joustoluotot ovat olleet markkinoiden kalleimmasta päästä, mutta vuoden 2019 lakiuudistus lainojen korkojen suhteen on maltillistanut myös Blue Financen perimiä kuluja. Aiemmin esimerkiksi 2000 euron joustoluoton todellinen vuosikorko 12 kuukauden laina-ajalla oli 255 prosenttia. Nyt Blue Finance on mukautunut lakiuudistukseen ja sen myötä myös heidän kulut ovat laskeneet. Laina on yhä kalleimmasta päästä, sillä lainanhoitokulut ovat lakimuutoksen sallimat maksimit 0,01 % päivä eli 3,65% ja nimelliskorko niin ikään maksimi 20%. Näillä tiedoilla todellinen vuosikorko on 30,6%.

Blue Finance ilmainen ensilaina 100-300 euroa

Blue Finance houkuttelee uusia asiakkaita täysin ilmaisella ensimmäisellä lainalla. Jokainen halukas saa siis maksimissaan 300 euroa ilmaista lainaa 14 vuorokaudeksi. Lainahakemus tehdään netissä ja laina on tilillä jo viidessä minuutissa! Blue Financen ilmainen ja täysin kuluton laina onkin oiva keino saada ilmaista rahaa äkilliseen pikku tarpeeseen. Kannattaa kuitenkin huomioida, että lainasta aiheutuu tietysti kuluja, jos sitä ei maksa takaisin eräpäivään mennessä.

Nopea pikalaina 100-700 euroa

Toinen todella nopea laina Blue Financella on nopea pikavippi 700 euroon saakka. Tämäkin laina on mahdollista saada tilille viidessä minuutissa. Blue Financen pikavippi on kuitenkin siitä ensilainasta poikkeava, että siinä laina-aika on 1 vuosi ja lainaa lyhennetään takaisin joka toinen kuukausi tasasummilla. Näin laina rasittaa todella vähän normaalia taloutta. Joka toinen kuukausi on siis lyhennysvapaa!

Blue Finance joustoluotto

Blue Financen isommat lainat ja kulutusluotot ovat aina jatkuvia sopimuksia, 5000 euron joustoluottoja, jotka ovat yhden hakemuksen ja myöntämisen jälkeen jatkuvasti käytössä. Joustoluottoa lyhennetään kuukausittain, mutta avoimena oleva summa on joustoluotosta aina käytettävissä, sen voi siirtää ilman erillistä hakemusta omalle tilille milloin vain. Jos esimerkiksi ensimmäisellä kerralla nostat 500 euroa, jää joustoluotolle vielä 1500 euroa käytettäväksi ilman mitään kuluja. Maksat loppusummasta kuluja vasta sitten kun nostat sen omalle tilillesi.

Joustoluoton hinta koostuu korosta ja lainahoitomaksusta. Nostopalkkio on vuoden 2019 lakimuutoksen myötä jäänyt pois. Aiemmin Blue Finance peri lainanhotoamaksua  15% nostettavasta summasta. Lainoja koskevan lakimuutoksen myötä myös Blue Financen nimelliskorko on pudonnut aiemmasta 96%:sta 20%. Blue Finance on hyvin mukautunut uuteen lakiuudistuksene, mutta perimällä lain mukaan maksimisummat sijoittuu lainavertailussa kalleimpien lainojen joukkoon. Vertaile joustoluotot ja katso vertailusta edullisempi luotto.

Blue Finance Yhteystiedot

Blue Finance Oy
Linnankatu 18
20100 TURKU

Asiakaspalvelu 060 0303 060 (1,95€/min)
Avoinna arkisin 7-23, la-su 9-17
info@bluefinance.fi

Tarkistathan kulutusluoton tiedot ennen lainan hakemista bluefinance.fi-sivulta.

Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä sopivin

Ei yhtään kommenttia. Lisää kommentti alla olevalla lomakkeella.

Leave this empty:

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun