Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä edullisin
Laina-apteekki

Laina-apteekki

4 1 5 1
Lainan määrä: 2000 - 60000€
Maksuaika: 1v - 15v
Ikäraja: 20 vuotta
Vuosikorko: 4.9% - 10%

Parhaat edut

 • Yhdistä lainat yhdeksi halvemmaksi
 • Helppo lainahakemus
 • Lainaa jopa 60000€
 • Myönnetään yli 20-vuotiaalle
 • Takaisinmaksuaikaa jopa 15-vuotta

Kulut

 • Esimerkkilainoissa käytetyt tiedot:
 • Todellinen vuosikorko 11,27%*
 • Nimelliskorko 9,50%*
 • Laskutuslisä 5€ /kk*
 • Avausmaksu 49€*
 • *)Kulut määräytyvät lainakohtaisesti.
Laina-apteekki logo

Laina-apteekki on paikka, jota kautta voit kilpailuttaa niin uudet kuin vanhat lainasi aina 2000 eurosta 60 000 euroon saakka. Laina-apteekki auttaa löytämään edullisimman mahdollisen lainan ja parhaiten juuri sinun tarpeisiisi sopivan lainan. Laina-apteekki välittää lainoja, eikä siis toimi itse lainanmyöntäjänä. Laina-apteekki toimii yhteistyössä Salus Groupin kanssa.

Laina-apteekin kautta voi laittaa lainahakemuksen jos olet

 1. 18-vuotias
 2. sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
 3. sinulla on säännölliset kuukausitulot

Lainahakemuksen yhteydessä tehdään tulo- ja menoarvio, jonka perusteella arvioidaan hakijan lainanlyhennyskapasiteetti. Tässä arviossa kerrotaan myös muut lainat ja velat sekä niiden lyhennykset. Ole rehellinen arviota tehdessäsi, sillä se tehdään sekä lainanantajan että lainanhakijan vuoksi, jotta hakija ei joutuisi liian tiukkaan taloudelliseen loukkuun lainojen kanssa.

Lainan kilpailuttaminen kannattaa

Laina-apteekin kautta voit kilpailuttaa sekä uudet että vanhat lainasi. Laina-apteekin palvelut ovat täysin ilmaisia ja säästät paljon omaa aikaa ja vaivaa, sillä yhdellä hakemuksella saat useita eri lainatarjouksia. Näistä voit sitten valita itsellesi edullisimman ja sopivimman lainan. Toki voi myös olla että et saa lainatarjouksen kuin yhdestä paikasta, usein tämä tarkoittaa sitä, että se on ainoa paikka josta sinulle oltiin valmiita tarjoamaan lainaa.

Vanhojen lainojen yhdistäminen

Vanhat lainat kannattaa myös välillä kilpailuttaa, eihän hakemuksen lähettäminen maksa mitään tai sido mihinkään. Laske yhteen kaikki vanhat pikavippisi ja lainasi ja hae lainaa tällä summalla. Jos saat lainan tulet todennäköisesti säästämään satoja euroja vuodessa lainankuluissa! Maksa uudella lainarahalla vanhat lainat pois ja tämän jälkeen on helppoa huolehtia vain yhden lainan lyhennyksistä.

Laina-apteekin yhteistyökumppanit

Laina-apteekki itsessään ei kilpailuta lainoja vaan välittää lainan kilpailutuspalveluja, jotka tarjoaa Salus Group Oy eli Rahoitu.fi palvelu. Rahoitu.fi yhteistyökumppanit ovat kotimaisia ja pohjoismaisia pankkeja ja rahoitusyhtiöitä, muun muassa Collector, Credento, Halino, Ostosraha, Fellow Finance, Lainaamo, Surimo ja Euroloan. Toki voit laittaa näistä jokaiseen erikseenkin hakemuksen, mutta omaa aikaa ja vaivaa säästyy, kun laitat hakemuksen välittäjän kautta. Näin hakemuksen menee useaan eri paikkaan ilman mitään lisäkuluja.

 

Viivästyskorko sekä maksumuistukset riippuvat lainanantajasta.

Laina-apteekki Yhteystiedot

Oy Salus Group Ab
Cygnaeuksenkatu 8
00100 Helsinki

Sähköposti: info[ät]salusgroup.fi
Puhelin: +358923163052
Avoinna arkisin 09.00 – 16.30

Laina-apteekki välittää lainankilpailutuspalvelua Salus Groupilta. Lainahakemus ja lainankilpailutus on kuluttajille täysin ilmaista. Yhdellä hakemuksella lainahakemus lähetetään kymmenelle yhteistyökumppanina toimivalla pankille ja rahoitusyhtiölle. Laina-apteekin kautta voi kilpailuttaa 2000-50 000 euron suuruisia lainoja 1-15 vuoden maksuajalla.


Tarkistathan kulutusluoton tiedot ennen lainan hakemista laina-apteekki.fi-sivulta.

Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä edullisin

Ei yhtään kommenttia. Lisää kommentti alla olevalla lomakkeella.

Leave this empty:

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun