FIN Yritysrahoitus

FIN Yritysrahoitus

5.0 1 5 1
Lainan määrä: 2000 - 10000€
Maksuaika: 6kk - 2v
Ikäraja: 18-99 vuotta
Vuosikorko: 7.9% - 24.9%

Parhaat edut

 • Lainaa kaikille yritysmuodoille
 • Nopea lainaprosessi
 • Lainaa jopa 10000€
 • Myönnetään 18-99 vuotiaille

Huomioitavaa

 • Henkilötakaus vaaditaan

Kulut

 • Järjestelypalkkio 349-1199€
 • Lainan korko 7,90-24,90%
 • Tilinhoitomaksu 9€/kk
FIN Yritysrahoitus logo

FIN Yritysrahoitus on kotimainen rahoitusyhtiö, joka rahoittaa kotimaisia pk-yrityksiä. FIN Yritysrahoitus tarjoaa haettavaksi 2000-10 000 euron yrityslainaa 6-24 kuukauden maksuajalla. FIN Yritysrahoitus haluaa olla yhtenä tarjoamassa matalan kynnyksen rahaa yrityksille tilanteissa, joissa rahalle on todellinen tarve, mutta jolloin sitä on turha mennä edes pyytämään pankeista.

FIN Yritysrahoituksen kriteerit lainaa hakevalle yritykselle:

 • yrityksellä tai sen vastuuhenkilöillä ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä
 • yritys täytyy olla kotimaisessa kaupparekisterissä
 • yrityksen vastuuhenkilöt tai -henkilöt takaavat yrityslainan henkilökohtaisesti, omavelkaisella takauksella
 • laina soveltuu kaikille yrityksille: toiminimi, osakeyhtiö, kommandiittiyhtiö ja henkilöyhtymä

FIN Yritysrahoituksen kulut ja korot

FIN Yritysrahoitus on todella kallis laina, jonka kulurakenne on monipuolinen. Ei siis kannata tuijottaa pelkästään korkokulua, joka on lopulta pieni osa lainan kokonaiskuluista. Lainan kulut koostuvat:

 • Kiinteä korko 7,90-24,90%
 • laina järjestelypalkkio 349-1199 euroa riippuen lainasummasta
 • tilinhoitomaksu 9€/kk

Kun nämä kulut laskee yhteen esimerkiksi 10 000 euron lainalle vuoden laina-ajalla, todelliseksi vuosikoroksi saadaan 44,36%, mikä on sama luokkaa kuin pikavipeillä. Katso ennen lainan ottamista yrityslainojen vertailu, sillä yrityksillekin vakuudetonta lainaa irtoaa netistä jopa alle 15 % todellisella vuosikorolla.

Lainaus Joskus on tilanteita, joissa nopeasti saatu lainaraha on tärkeämpi kuin lainan hinta.

Milloin tarvitaan yrityslainaa netistä?

Jokainen yrittäjä tietää, että netin kalliilla yrityslainoilla yrittäjä voi ajaa itsensä umpikujaan. Usein pankki on edullisin vaihtoehto yrityslainalle, mutta sieltä sitä ei kuitenkaan aina lainaa ja jos saisikin, lainaprosessi voi olla niin hidas, että se voi olla myöhäistä. Myös netistä löytyy kohtuuhintaisia yrityslainoja, löydät ne kyllä vertailusta.

Joskus on tilanteita, joissa nopeasti saatava lainaraha on paljon tärkeämpi seikka kuin se paljonko se maksaa. Kallista ja nopeaa nettilainaa ei kannata hakea silloin kun yritys on vaikeuksissa, vaan silloin, kun yrityksellä on mahdollisuus tarttua suureen tilaukseen tai muuten viedä toimintaa nopeasti eteenpäin, mutta se tarvitsee tähän saman tien pääomia. Eli tilanteissa, joissa lainaraha poikii selvää hyötyä ja tuottoa lähitulevaisuudessa, onkin järkevää hakea nopea laina kuin viivytellä ja odotella josko pankki antaisi lainaa.

Kokemuksia Fin yritysrahoituksesta

Netin yrityslainat ovat suhteellisen uusia, eivätkä yritykset siten ole käyttäneet niitä kovin kauan. Jotkut niistä ovat todella kalliita, toiset ovat ihan kohtuuhintaisia ja toiminta näyttää ulospäin todella avoimelta. Yrittäjien on erittäin tärkeää jakaa kokemuksiaan yrityslainoista, sillä vain aidolla tiedolla ja kokemuksilla muut yrittäjät löytävät omaan tilanteeseensa sopivan ja parhaan lainan. Jos sinulla on kokemuksia FIN Yritysrahoituksesta, kerro kokemuksesi tällä sivulla alareunassa olevalla lomakkeella!

FIN Yritysrahoitus Yhteystiedot

FIN Yritysrahoitus Oy
Hiomotie 19
00380 Helsinki

Puhelin: 09 3158 3770, sähköposti: asiakaspalvelu[ät]finrahoitus.fi

FIN Yritysrahoitus on yksi niistä monista uusista yrityslainoja tarjovista yhtiöistä, joita on vuosien 2016 ja 2017 aikana ilmestynyt nettiin. FIN Yritysrahoitusta voi hakea 2000-10 000 euroa 6-24 kuukauden maksuajalla. Lainaa varten tarvitaan yrittäjän ja yrityksen moitteettomat luottotiedot sekä yrityksen vastuuhenkilön henkilökohtainen takaus.


Tarkistathan kulutusluoton tiedot ennen lainan hakemista finrahoitus.fi-sivulta.

Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä sopivin

Ei yhtään kommenttia. Lisää kommentti alla olevalla lomakkeella.

Leave this empty:

Mikä on Englannin pääkaupunki?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun