Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä sopivin
Rahoittaja

Rahoittaja

4 1 5 1
Lainan määrä: 3000 - 50000€
Maksuaika: 30pv - 1v
Ikäraja: 18-99 vuotta
Vuosikorko: 84% - 104%

Parhaat edut

 • Lainaa yrityksille
 • Lainaa jopa 50000€
 • Myönnetään 18-99 vuotiaille

Huomioitavaa

 • Laina uusille asiakkaille useimmiten 3000-10 000€
 • Seuraavat lainat paremmilla lainaehdoilla
Rahoittaja logo

Rahoittaja.fi on Corona Capital Oy:n yrityslaina, joka tarkoitettu suomalaisille yrityksille yritysmuotoon katsomatta. Lainasummat ovat 3000-50 000 euroa ja laina-aika vaihtelee 3-12 kuukauden välillä sopimuksen mukaan. Lainahakemus tehdään netissä, mutta jokainen hakemus käsitellään ja sovitaan yksilöllisesti.

Corona Capitalin lainaa on mahdollista saa pelkällä yrittäjän nimitakauksella, mutta erilaisilla vakuuksilla voi toki olla merkitystä lainan ehtoihin. Vaadittavia vakuuksia kannattaakin kysellä vaikka etukäteen Rahoittaja.fi asiakaspalvelusta.

Kuinka yritys saa lainaa netistä?

Voit hakea yrityksellesi yrityslainaa Rahoittaja.fistä, jos

 • yrityksellä on suomalainen y-tunnus
 • yrityksellä ei ole verovelkaa
 • yrityksen oma pääoma on positiivinen
 • yritys ei ole yrityssaneerauksessa eikä ulosotossa
 • yritys on kaupparekisterissä ja ennakkoperintärekisterissä
 • yritykseltä löytyy vakuus tai vähintään henkilötakaus/takauksia lainan turvaksi

Täytä huolellisesti yrityslainan hakemus netissä, niin omat tietosi kuin yrityksesi tiedotkin. Liitä kaikki vaadittavat liitteet ja varmista, että liitteet ovat ajanmukaisia ja niissä on uusinta tietoa. Huolellisesti täytetyn hakemuksen jälkeen odotat päätöstä, joka tulee usein samana päivänä sähköpostiisi. Lainatarjouksesta näet, minkälaisilla lainaehdoilla sinun yrityksesi voi tällä kertaa saada lainaa. Tässä vaiheessa sitten itse päätät hyväksytkö vai hylkäätkö lainatarjouksen. Mikäli hyväksyt, saatat saada lainarahat yrityksesi tilille jopa samana päivänä.

Lisälainaa yrityksen tarpeisiin

Rahoittaja.fi yrityslainan kuluja ei kuvailla sen nettisivuilla juuri lainkaan. Jokainen lainapäätös on siis yksilöllinen ja lainan kulut määräytyvät tilanteen mukaan. Kaikki lainan kulut ilmoitetaan kuitenkin selkeästi lainatarjouksessa, eikä sen lisäksi tule mitään piilokuluja tai yllättäviä kuluja. Laina maksetaan takaisin kuukausittain tasaerissä.

Mikäli yrityksesi hoitaa lainan pois suunnitellusti ja ilman hankaluuksia, sillä on mahdollista saada vastaisuudessa Rahoittaja.fi yrityslainaa ensimmäistä lainaa paremmilla ehdoilla. Eli käytännössä edullisemmin, eikä välttämättä vakuuksia tarvita siinä määrin. Tämä perustuu siihen, että Rahoittaja.fi oppii tuntemaan asiakasyrityksensä ja sen toimintatavat, ja mikäli luottamus syntyy ja pysyy, se tulee vaikuttamaan seuraavien lainojen hintaan.

Rahoittaja Yhteystiedot

Corona Capital Oy
Mannerheimintie 20 B
6. krs
00100 Helsinki

Puh. +358 (0) 290 300 400 ma-pe 9-16, info[ät]coronacapital.fi

Tarkistathan kulutusluoton tiedot ennen lainan hakemista rahoittaja.fi-sivulta.

Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä sopivin

Ei yhtään kommenttia. Lisää kommentti alla olevalla lomakkeella.

Leave this empty:

Mikä on Englannin pääkaupunki?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun