Creditstar

Creditstar

2.5 4 5 1
Lainan määrä: 50 - 2000€
Maksuaika: 3kk - 1v
Ikäraja: 18 vuotta
Vuosikorko: 75% - 119%

Parhaat edut

  • Joustava tapa lainata rahaa
  • Myönnetään yli 18-vuotiaalle

Kulut

  • Avausmaksu 6% nostetusta summasta
  • Nimellinen vuosikorko 68%
Creditstar logo

Creditstar luottopalvelu on päättynyt. Vertaile lainat lainavertailu -sivulla.

Creditstar tarjoaa 50-2000e lainaa luottotilin muodossa yli 18-vuotiaille. Teet 2000e lainahakemuksen, mistä voit nostaa lainaa tarpeesi mukaan. Palvelun mukaan tämä vastaa virtuaalista luottokorttia. Maksat kulut vain avoimena olevasta summasta. Lainan nostokulu on 6% nostetun luoton määrästä ja tämän lisäksi lainalle määräytyy nimellinen vuosikorko, joka on 68%.

Lainan hakeminen tapahtuu verkossa ja myönteisen lainapäätöksen saatuasi rahat siirtyvät tilillesi eri pankeista riippuen noin 15 minuutin sisällä. Tunnistautumisessa Creditstar käyttää verkkopankki tunnistautumista sekä mobiilivarmennetta. Varmennus tulee tehdä vain ensimmäisen lainan osalta.

Laina on mahdollista perua 14 päivän kuluessa lainan ottamisesta. Aika lasketaan siitä kun luotonsaaja on saanut oman kappaleensa luottosopimuksesta. Peruuttaminen tulee tehdä kirjallisesti osoitteeseen Creditstar Finland Oy, c/o Business Center Aleksi, Aleksanterinkatu 15 B, 6. krs, 00100 Helsinki tai sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu[ät]creditstar.fi. Mainitse peruuttamisessa oma koko nimesi, henkilötunnuksesi, ilmoitus peruuttamisesta, aika ja paikka sekä allekirjoitus. Lainan maksuohjelmaa on myös mahdollista muuttaa laina-aikana erillistä maksua vastaan. Katso tarkemmat tiedot Creditstar sivuilta.

Huomautusmaksu 5€, viivästyskorkolain mukainen korko.

Creditstar Yhteystiedot

Creditstar Finland Oy
c/o Business Center Aleksi
Aleksanterinkatu 15 B 6. krs
00100 Helsinki

Sähköposti: asiakaspalvelu[ät]creditstar.fi
Puhelin 09 425 99688
Avoinna ma-su 9.00 - 21.00

Tarkistathan kulutusluoton tiedot ennen lainan hakemista creditstar.fi-sivulta.

Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä sopivin

Kokemuksia ja kommentteja

1
Lukuisia lainafirmoja on tullut käytettyä ongelmitta, mutta tämä on todellinen pohjanoteeraus. Nämä Virolaiset eivät noudata mitään määräyksiä. Maksumuistutuksia tulee 3-4kpl ennen eräpäivää, maksuhuomautuskuluja koitetaan periä heti se maksimi 5€ vaikka olisi vain yhden päivän myöhässä ja uhkaillaan perinnällä. Aspan toiminta täysin ala-arvoista, vaikka pyydät että lopettavat sähköposti ja tekstiviesti spämmäämisen aiheettomista muistutuksista niin jatkavat silti. Eivät edes toimita minkäänlaista laskua, vaan ainoa tapa saada maksutiedot on kirjautuminen heidän sivuilleen. Olen riitauttanut aiheettomat laskut ja tehnyt laittomasta toiminnasta rikosilmoituksen.

Leave this empty:

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun