Kuluton ja koroton laina ensilainaajalle

Kuluton laina netistä

Tiesitkö, että usea lainapaikka tarjoaa nykyään ensimmäisen lainan täysin ilmaiseksi, ilman mitään korkoja ja kuluja. Korottoman ja kuluttoman lainan summa on usein 100-400 euroa, mutta suurempiakin summia voi lainata täysin ilmaiseksi. Esimerkiksi Suomilimiitti tarjoaa ensimmäisen lainan asiakkailleen täysin ilmaiseksi jopa 1000 euroon saakka!

 

Lainaus Tiesitkö, että voit saada ensimmäisen lainan ilmaiseksi, ilman korkoja ja kuluja.

Ilmaista tai korotonta ensilainaa tarjoavat lainapaikat

Lainan ehdot:

Huomioi, että kaikki lainaehdot tulee täyttyä myös ilmaista ensilainaa haettaessa, kuten esimerkiksi ikärajat. Ilmaistakaan lainaa ei ole mahdollista saada ilman luottotietoja.

Lainaa ilman kuluja

Kuten yllä olevasta listasta näet, ensimmäisen lainan on mahdollista saada ilmaiseksi jopa kymmenestä eri lainapaikasta!

Ilmaisen ensilainan tarjoaminen on selkeästi yksi vuoden 2017 markkinointitrendi, jolla lainatuote tehdään tutuksi kuluttajille ja kynnystä lainaamiseen lasketaan. Toki se voi olla monissa tilanteissa hyvin hyödyllinen kuluttajalle, mutta on tärkeää tiedostaa, että vaikka ilmainen ensilaina ei sido mihinkään, sitä ei tarjota pelkästään asiakkaan vuoksi, vaan oma lehmä on lainantarjoajallakin ojassa.

Kuluton ensilaina

Ilmainen ensilaina

Ilmainen ensimmäinen vippi on uusi keino saada uusia asiakkaita kiinni lainaamiseen. Äkilliseen rahantarpeeseen se on toki todella kätevä keino saada rahaa. Jos esimerkiksi tarvitset vain muutaman satasen ja tilipäivä on viikon kuluttua, ilmainen ensilaina on täysin ilmainen tapa saada nuo puuttuvat sataset käyttöönsä viikoksi.

Ilmainen ensilaina onkin tärkeää maksaa takaisin eräpäivään mennessä, sillä sen jälkeen laina ei ole enää ilmainen. On jopa lainoja, joissa kaikki kulut läsähtävät korkojen kera lainan päälle kuluksi, mikäli sen maksu viivästyy yli eräpäivän. Ole siis tarkkana takaisinmaksussa!

Lyhyt laina-aika

Kuluton laina

Ilmaisen ensilainan lainasummat ovat siis vaihtelevia, mutta pääasiassa summa on 100-300 euroa, Vivuksella maksimi on 400 euroa, Eurolimiitillä 500 euroa ja Suomilimiitillä 1000 euroa. Laina-ajat ilmaisille vipeille on 14-30 päivää, eli kyseessä on ymmärrettävästi todella lyhytaikainen vippi sekä tietysti myös aina kertaluonteinen, ei jatkuva laina.

Lue lainaehdot tarkasti!

Kaikki lainaehdot, ne pienimmälläkin präntillä olevat, kannattaa lukea todella tarkasti. Periaatteessa ilmainen laina ei pitäisi sitoa asiakasta yhtään mihinkään seuraaviin lainoihin, mutta silti kannattaa olla tarkkana. Joittakin lainapaikoissa ilmainen ensilaina tarkoittaa ilmaista ensimmäistä nostoa joustoluotolta, joten kun otat ilmaisen ensilainan tulet samalla tehneeksi itsellesi joustoluottosopimuksen. Joustoluotosta ei kuitenkaan itsessään saa olla mitään kuluja jos et sitä käytä.

Ilmaista lainaa tarjoavat yritykset:

Credit24

Credit24


Suomilimiitti

Suomilimiitti


Eurolimiitti

Eurolimiitti


Rahaneuvos

Rahaneuvos


Vivus

Vivus


Ferratum

Ferratum


Risicum

Risicum


Limiitti

Limiitti


BlueFinance

BlueFinance


Nordcredit

Nordcredit


 

Oletko joskus hakenut ilmaista lainaa? Ja saanut ensimmäisen lainan ilmaiseksi? Kuinka kaikki sujui? Saitko todella ilmaiseksi vai tuliko maksettavaksesi yllättäviä kuluja? Näitä kokemuksia on todella tärkeää jakaa muille kuluttajille! Kerro oma kokemuksesi tämän sivun alaosassa olevalla lomakkeella.

Ilmaista ensilainaa eli uusille asiakkaille ensimmäisen lainan ilmaiseksi tarjoaa yli kymmenen lainayritystä ja rahoitusyhtiötä. Ilmainen ensilaina on edullinen asiakkaille eikä sido mihinkään seuraaviin lainoihin. Kaikki lainaehdot kannattaa kuitenkin lukea hyvin tarkkaan, jotta ei tule sitoutuneeksi johonkin mihin ei halua. Ilmainen ensilaina on selvästi vuoden 2017 markkinointitrendi lainamarkkinoilla. Sillä saadaan laskettua kynnystä kokeilla lainaa.Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä edullisin
Siirry alkuun