Kuluton ja koroton laina ensilainaajalle

Kuluton laina netistä

Ilmainen ensilaina oli suosittu sisäänheittotuote lainamarkkinoilla vielä muutama vuosi sitten. Lakimuutosten myötä nopeat pikalainat tulivat tiensä päähän ja samoin kävi myös ilmaisille ensilainoille. Korottoman ja kuluttoman lainan summa oli usein 100-400 euroa, mutta suurempiakin summia saattoi lainata täysin ilmaiseksi. Esimerkiksi Suomilimiitti tarjosi ensimmäisen lainan asiakkailleen täysin ilmaiseksi jopa 1000 euroon saakka! Ilmaisen ensilainan laina-aika oli yleensä 1-2 kuukautta ja sen jälkeen lainan hinta pomppasi korkealle tasolle. 

 

 

 

 

Lainaus Tiesitkö, että voit saada ensimmäisen lainan ilmaiseksi, ilman korkoja ja kuluja.

Ilmaista tai korotonta ensilainaa tarjoavat lainapaikat

Sopivia lainoja ei löytynyt

|
Valitettavasti yhtään lainapaikkaa ei löytynyt.
Ole hyvä ja muuta hakuehtoja

Lainan ehdot:

Huomioi, että kaikki lainaehdot tulee täyttyä myös ilmaista ensilainaa haettaessa, kuten esimerkiksi ikärajat. Ilmaistakaan lainaa ei ole mahdollista saada ilman luottotietoja.

Lainaa ilman kuluja

Ilmaisen ensilainan tarjoaminen oli selkeästi yksi vuoden 2017 markkinointitrendi, jolla lainatuote tehtiin tutuksi kuluttajille ja kynnystä lainaamiseen laskettiin. Toki ilmainen ensilaina oli monissa tilanteissa hyvin hyödyllinen kuluttajalle, mutta oli tärkeää tiedostaa, että vaikka ilmainen ensilaina ei sido mihinkään, sitä ei tarjottu pelkästään asiakkaan vuoksi, vaan oma lehmä oli lainantarjoajallakin ojassa.

Kuluton ensilaina

Ilmainen ensilaina

Ilmainen ensimmäinen vippi oli uusi keino saada uusia asiakkaita kiinni lainaamiseen. Äkilliseen rahantarpeeseen se oli toki todella kätevä keino saada rahaa. Jos esimerkiksi tarvitsit vain muutaman satasen ja tilipäivä oli viikon kuluttua, ilmainen ensilaina oli täysin ilmainen tapa saada nuo puuttuvat sataset käyttöönsä viikoksi.

Ilmainen ensilaina olikin tärkeää maksaa takaisin eräpäivään mennessä, sillä sen jälkeen laina ei ollut enää ilmainen. Oli jopa lainoja, joissa kaikki kulut läsähtivät korkojen kera lainan päälle kuluksi, mikäli sen maksu viivästyi yli eräpäivän. Ilmaisten ensilainojen kohdalla oli syytä olla tarkkana takaisinmaksussa.

Lyhyt laina-aika

Kuluton laina

Ilmaisen ensilainan lainasummat olivat siis vaihtelevia, mutta pääasiassa summa oli 100-300 euroa, Vivuksella maksimi oli 400 euroa, Eurolimiitillä 500 euroa ja Suomilimiitillä 1000 euroa. Laina-ajat ilmaisille vipeille olivat 14-60 päivää, eli kyseessä oli ymmärrettävästi todella lyhytaikainen vippi sekä tietysti myös aina kertaluonteinen, ei jatkuva laina.

Lue lainaehdot tarkasti!

Kaikki lainaehdot, ne pienimmälläkin präntillä olevat, kannattaa lukea todella tarkasti. Periaatteessa ilmainen laina ei pitäisi sitoa asiakasta yhtään mihinkään seuraaviin lainoihin, mutta silti kannattaa olla tarkkana. Joittakin lainapaikoissa ilmainen ensilaina tarkoittaa ilmaista ensimmäistä nostoa joustoluotolta, joten kun otat ilmaisen ensilainan tulet samalla tehneeksi itsellesi joustoluottosopimuksen. Joustoluotosta ei kuitenkaan itsessään saa olla mitään kuluja jos et sitä käytä.

Oletko joskus hakenut ilmaista lainaa? Ja saanut ensimmäisen lainan ilmaiseksi? Kuinka kaikki sujui? Saitko todella ilmaiseksi vai tuliko maksettavaksesi yllättäviä kuluja? Näitä kokemuksia on todella tärkeää jakaa muille kuluttajille! Kerro oma kokemuksesi tämän sivun alaosassa olevalla lomakkeella.

Ilmaista ensilainaa eli uusille asiakkaille ensimmäisen lainan ilmaiseksi ei tarjoa tällä hetkellä yhtään yritystä. Ilmainen ensilaina oli selvästi vuoden 2017 markkinointitrendi lainamarkkinoilla. Sillä saatiin laskettua kynnystä kokeilla lainaa pikalainojen kulta-aikana.

Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä sopivin
Siirry alkuun