Vertaa 50€ pikalainat

Autamme sinua löytämään edullisimman 50€ lainan

-
50
60000
+
-
3 kuukautta
15 vuotta
+
Valitse ikä

[[mainos_auto]]

50e pikalainojen vertailu

Kaikilla on kokemuksia siitä, että aina ei palkka riitä seuraavaan tilipäivään asti, jolloin ratkaisu ongelmaan saattaa olla pikalainan ottaminen. Yllättävät laskut juuri ennen tilipäivää saattavat sotkea budjetin. Joskus on tarpeen ihan vain päästä ulos tuulettumaan ja juhlimaan ystävien kanssa, vaikka tilipäivä on vasta ensi viikolla ja Matti kukkarossa. Ehkä rahat loppuivat kesken kaupan kassalla? Silloin nopean pikalainan ottaminen on paikallaan. Nopeimmillaan 50 euron pikalainan saaminen kestää vain muutaman minuutin. Pienemmät summat, kuten vaikka 50 €, ovat helposti lainattavissa netistä tai jopa puhelimella tekstiviestin lähettämällä. Useat lainanantajat tarjoavat uusille asiakkailleen ensimmäisen 50 euron lainan ilmaiseksi.

50e pikalainat vertailussa

Pikalainat ovat saavuttaneet suuren suosion viime vuosina. Se on helppo ottaa, ja korot eivät ole kovin suuret, koska pikalainan tarkoitus on olla niin sanottu lyhytaikainen laina, jolloin takaisinmaksu tapahtuu enintään 30 vuorokauden aikana. Netissä on tarjolla monen eri yrityksen pikaluottoja. Niistä saattaa olla vaikea valita se oikea ja sopiva vippi, jos ei omaa aikaisempaa kokemusta nettilainoista. Lainaehdot sekä takaisinmaksuaika vaihtelevat hieman lainantarjoajasta riippuen, mutta pääsääntöisesti laina maksetaan nopeasti takaisin, jolloin kuluttaja voi saada hyvinkin edullisen lainan. Lainasumman ollessa vain 50 euroa ei lainan korkokaan pääse kiipeämään kattoon, vaikka sitä ei heti seuraavana päivänä maksaisikaan. Yhteistä kuitenkin kaikille pikalainoille on, että lainat täytyy maksaa takaisin ajallaan sopimuksen mukaisesti. Maksujen viivästyessä kerääntyy luoton päälle korkoa, ja huomautuslaskuistakin laskutetaan lainanottajaa.

 

Pikalainan ottaminen verkosta on tehty kuluttajalle helpoksi. Netistä löytyy todella monia eri yrityksiä, jotka ovat erikoistuneet rahan lainaamiseen. Lainanhakijan kannattaa käyttää hetki pikavippien tutkimiseen ja vertailuun, sillä se kannattaa. Netissä on vertailusivustoja, joissa lainantarjoajat on koottu samalle sivulle ja lainojen vertaileminen on helppoa. Lainat on jopa valmiiksi kilpailutettu kuluttajalle. Pikalainavertailut on myös tehty helppokäyttöisiksi. Yhdellä vilkaisulla saat tarvittavan informaation eri lainantarjoajista ja lainaehdoista. Sopivan lainan löydyttyä täytetään yksinkertainen lainahakemus valitun rahanlainaajan verkkosivuilla. Lainan hakeminen saattaa olla ilmaista, mutta siinä tapauksessa rahanlainaajat tienaavat korkotuloilla. Jos taas yritys mainostaa korotonta pikavippiä, niin todennäköisesti lainan ottaminen maksaa. Kyseessähän on business, joten jollain tavalla lainanantaja tienaa kuluttajan ottaessa vipin. Useimmat lainaajat ottavat hakemuksia vastaan 24 tuntia vuorokaudessa ja seitsemän päivää viikossa. Nopeimmillaan saat rahat tilillesi 15 minuutin sisällä. Kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että lainat maksetaan vain kello 7 ja 23 välillä.

Esimerkki 50 euron lainasta, kun maksuaika on 3kk ja kun laina maksetaan 3 erässä. Kokonaiskustannukset on 18€*3=53€, joista kuljen osuus 3€. Todellinen vuosikorko lainassa on 42,11%. Korot ja kulut riippuvat lainanhakijan tiedoista, lainapaikasta sekä lainan kestosta. Laina-aika uusilaina.fin lainavertailun lainoissa on 3kk - 15 vuoden välillä. Todellisen vuosikoron maksimi 1255%. Huomaa tarkistaa aina ennen lainan hyväksymistä henkilökohtaiset lainaehtosi saamastasi lainatarjouksesta.

Yhä useammat ottavat pikalainaa lyhyemmän harkinnan jälkeen. Asiaa edesauttaa se, että pikaluottoa on helppo ottaa, eikä sen ottamiseen tarvita vakuuksia. Useimmat rahanlainauslaitokset myöntävät lainan jopa lainanhakijalle, jolla on maksuhäiriömerkintä, tai joka on menettänyt luottotietonsa. Uuden lakiuudistuksen myötä vuonna 2009 lopetettiin pikalainojen myöntäminen öisin. Lakia myös muutettiin korkojen osalta niin, että uusien säännöksien myötä pikalainoille asetettiin korkokatto. Pikalainan otto on turvallista. Etelä-Suomen aluehallintovirasto on perustanut rekisterin valtuutetuille pikalainayrityksille. Vain rekisteriin hyväksytyt yritykset voivat harjoittaa rahanlainaustoimintaa Suomessa. Rekisteriin hyväksytyt rahanlainauslaitokset löytyvät listattuina Etelä-Suomen aluehallituksen sivuilta.

 

Netissä uusilaina.fi on vertailusivusto, johon on koottu parhaimpien viidenkymmenen euron pikavippien hintavertailut. Nettisivuilla on myös taulukko, josta näkee eri rahalaitosten asettamat ikärajat lainojen myöntämisen ehdoiksi. Sivustolla vippi24.fi taas on toimijana suomalainen rahanlainaamiseen erikoistunut yritys. Viidenkymmenen euron nettilainaan tarvitset käytännössä vain 18-vuoden iän ja pankkitilin. Verkkosivuilla on mahdollista käyttää lainalaskuria, josta näet suoraan, kuinka paljon korkoa ja käsittelykuluja tulee maksaa luottosumman palauttamisen lisäksi. Nettiluotonantajan sivuilla on myös kuluttajalle maksuton asiakaspalvelu. Online-chatissa lainanottajaa neuvotaan tarvittaessa kaikessa pikalainoihin liittyvissä asioissa.

 

  • Netistä löytyy monia pikalainantarjoajia
  • Lainapäätöksen tehtyäsi saat rahat tilillesi jopa muutaman minuutin kuluessa
  • Pikavipin ottaminen on nykyään tehty kuluttajalle turvalliseksi vaihtoehdoksi

 

Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä sopivin
Siirry alkuun