Vertaa 50 000€ kulutusluotot

Autamme sinua löytämään edullisen 50 000€ lainan

-
50
60000
+
-
3 kuukautta
15 vuotta
+
Valitse ikä

Halvin 50000€ ( Katso vertailu )

Korko:12783€
Vuosikorko:4.73%
Yhteensä:62783€

Kuukausierä

523€

[[mainos_auto]]

50000€ lainat vertailussa

Nykyään yksityisen maksukykyisen ja työssäkäyvän suomalaisen on melko helppo saada suuriakin summia lainaa. Esimerkiksi 50 000 euron laina eri käyttötarkoituksiin löytyy useasta eri lainapaikasta, näet nämä lainapaikat yllä olevasta vertailusta.

50 000 euron lainan voi tarvita erilaisiin käyttötarkoituksiin:

Joskus äkillinen työttömyys, tapaturma tai sairastuminen voi viedä kotitalouden siihen pisteeseen, että tällainen lainasumma tulee tarpeeseen. Etenkin, mikäli tällaisia tapauksia varten ei ole ollut vakuutusta.

Olipa lainan käyttötarkoitus mikä tahansa, yllä olevasta vertailusta näet nopeasti, mistä lainapaikoista 50 000 euron laina irtoaisi kaikkein edullisimmalla hinnalla.

Vertaa 50000e kulutusluotot

Uuden asunnon ostaminen voi tuoda eteen 50000 euron lainantarpeen..

Kuka voi hakea 50 000 euroa lainaa?

Netistä haettavat lainat ovat aina vakuudettomia kulutusluottoja, eli niiden takeeksi ei tarvita mitään reaaliomaisuutta, toisin kuin pankkilainoissa tarvitaan. Siksi netin vakuudettomat luotot ovat myös kalliimpia: niissä on rahoittajalle suurempi riski. Kuten vertailusta näet, netistä löytyy kuitenkin lainoja, joissa on varsin kohtuullinen korko, usein reilusti alle 10 prosenttia. 1980-luvulla taloja rakennettiin korkeakorkoisemmilla lainoilla.

Esimerkki 50000 euron lainasta, kun maksuaika on kymmenen vuoden ja kun laina maksetaan 120 erässä. Kokonaiskustannukset on 523€*120=62783€, joista kuljen osuus 12783€. Todellinen vuosikorko lainassa on 4,73%. Korot ja kulut riippuvat lainanhakijan tiedoista, lainapaikasta sekä lainan kestosta. Laina-aika uusilaina.fin lainavertailun lainoissa on 3kk - 15 vuoden välillä. Todellisen vuosikoron maksimi 625%. Huomaa tarkistaa aina ennen lainan hyväksymistä henkilökohtaiset lainaehtosi saamastasi lainatarjouksesta.

Vaikka ja ehkä juuri siksi koska kyseessä on vakuudettomat lainat, jokaisen hakijan maksukyky arvioidaan erikseen. Hakemuksissa ilmoitetaan omat kuukausitulot ja muut velat ja niiden kuukausilyhennykset. Rahoitusyhtiö arvioi omien taulukkojensa perusteella asiakkaan maksukyvyn ja tarjoaa maksukyvylle sopivaa lainasummaa. Siksi hakija ei välttämättä saa esimerkiksi koko 50 000 euron lainasummaa hakemuksesta huolimatta. Rahoitusyhtiöidenkään etu ei ole ajaa asiakasta niin tiukille lainansa kanssa ettei tämä selviä sen maksusta ja ajautuu talousvaikeuksiin.

Lainaa yhteishakijan kanssa

Suuremmat, jo yli 5000 euron lainat ja luotot kannattaakin hakea yhdessä puolison kanssa, mikäli sellainen on. Erityisesti silloin, kun hankinta on yhteinen tai talous on yhteinen, myös laina kannattaa hakea yhdessä. Tällöin lainasta vastaa kaksi ja usein tulot suhteessa lainaan ovat kaksinkertaiset. Rahoittajalle tällainen tilanne on niin paljon edullisempi, että lainan hinta on aina edullisempi ja lainaa saa selvästi enemmän kuin yksin haettaessa. Hae siis 50 000 euron lainaa yhdessä yhteishakijan kanssa.

 

Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä sopivin
Siirry alkuun