Vertaa 40 000€ lainat

Autamme sinua löytämään edullisimman 40 000€ kulutusluoton

-
50
60000
+
-
3 kuukautta
15 vuotta
+
Valitse ikä

Halvin 40000€ ( Katso vertailu )

Korko:10407€
Vuosikorko:4.81%
Yhteensä:50407€

Kuukausierä

420€

40000€ lainat vertailussa

Nyt on mahdollista hankkia jopa pieni asuntolainakin netistä! Ei tarvitse enää madella lakki kourassa pankkiin lainaa anomaan, vaan muutaman klikkauksen päässä netissä on mahdollista tehdä sopimus jopa 40 000 euron lainasta 2-15 vuoden maksuajalla. Toki 40 000 euron lainaan tarvitaan jo ehdottomasti säännölliset ja riittävät tulot. Katso vertailu, millaisia eroja lainapaikoista löydät?

Lainaa ilman vakuuksia 40000e

40000 euron lainan voi käyttää esimerkiksi asunnon hankkimiseen..

40 000 euron laina netistä ilman vakuuksia

Suomessakin lainamarkkinat ovat hajautuneet niin, että lainaa on mahdollista hakea muualtakin kuin pankista. 40 000 euron laina netistä on nykyään täysin mahdollinen ja kohtuullinen, sillä sitä saa jo todella kohtuullisella korolla myös ilman vakuuksia. Pankkilainaan on pakko olla vakuuksia, esimerkiksi asunto, mökki, osakkeet, metsäpalsta tms, mutta netistä haettaviin lainoihin vakuuksia ei vaadita. Se on yksi syy, miksi lainan korko nousee hieman pankkilainaa korkeammaksi.

40 000 euron lainaa voi käyttää kaikkeen, mihin nyt sattuu tarvitsemaan. Etsitkö itsellesi sopivaa venettä kuluttajamarkkinoilta? Kesämökki? Auto? Maailmanympärysmatka? Metsäpalsta? Kiinnostavia ja tuottoisia osakkeita? Uuden asunnon käsiraha? Mihin ikinä tarvitsetkaan tällaista summaa, se on täysin mahdollista hakea netistä.

Säännölliset tulot vaaditaan

Pienissä summissa säännöllisiä tuloja ei välttämättä vaadita, mutta suurempia summia lainatessa on välttämätöntä omata riittävät kuukausitulot. Myös muut lainat selvitetään. Lainaa ei myönnetä, mikäli lainanantaja laskee, että hakijan tulotaso ei riitä peruskustannuksen lisäksi lyhentämään kuukausittain lainaa. Usein minimivaatimus kuukausituloille on 1500 euroa, mutta mitä enemmän tuloja ja parempi maksukyky, sitä edullisemmalla hinnalla laina irtoaa.

Yhteishakijan kanssa lainaa voi saada selvästi pienemmällä korolla.

Lainaa yhteishakijan kanssa

Yhteishakijan kanssa 40 000 euron lainan voi saada edullisemmin, koska tällöin lainan maksamisesta huolehtii yhden sijaan kaksi ihmisitä. Yhteishakija voi olla puoliso tai ystävä. Yhteishakijan kanssa yhteinen laina tarkoittaa sitä, että molemmat takaavat lainan koko summaltaan omalla nimellään. Eli mikäli toinen ei pysty maksamaan lainaa, lankeaa laina kokonaisuudessaan toisen maksettavaksi.

Yhteishakijan kanssa laina kuitenkin irtoaa pääsääntöisesti edullisemmalla hinnalla ja korolla, ellei hakijalla ole sitten yksinkin todella hyvät tulot. Siksi esimerkiksi pariskunnan kannattaa ehdottomasti hakea yhdessä lainaa.

40 000 euron lainan vertailu

On monia lainapaikkoja, joista saa lainaa jopa 40 000 euroa tai enemmän ilman vakuuksia. Vertailusta näet nopeasti nämä lainat: Siellä on Lendo, Komplett Bank Bank Norwegian, Rahalaitos, sekä lainavertailupaikat Rahoitu.fi, Freedon Rahoitus sekä Zmarta. Nämä välittävät muun muassa edellä mainittujen rahoituslaitosten lainoja.

Esimerkki 40000 euron lainasta, kun maksuaika on kymmenen vuoden ja kun laina maksetaan 120 erässä. Kokonaiskustannukset on 480€*120=57612€, joista kuljen osuus 17612€. Todellinen vuosikorko lainassa on 7,9%. Korot ja kulut riippuvat lainanhakijan tiedoista, lainapaikasta sekä lainan kestosta. Laina-aika uusilaina.fin lainavertailun lainoissa on 3kk - 15 vuoden välillä. Todellisen vuosikoron maksimi 625%. Huomaa tarkistaa aina ennen lainan hyväksymistä henkilökohtaiset lainaehtosi saamastasi lainatarjouksesta.

Edullisimmillaan 40 000 euron laina irtoaa 5 prosentin korolla ja kalleimmillaan noin 10 prosentin korolla. Tästä näkee heti, että mitä suurempi lainasumma, sen kohtuullisemmat korotkin alkavat olla. Pitkällä laina-ajalla todelliset vuosikorot laskevat lähelle neljää, mikä on aivan sama hinta kuin millä pankista saa kulutusluottoa. Asuntolainaa saa toki edullisemmalla hinnalla, noin 1-3 prosentin kokonaiskorolla, mikäli maksukykyä riittää. Siksi asuntolainaa kannattaa pääasiassa kuitenkin kysyä pankista.

Asuntolainan omarahoitusosuus netistä

Asuntolainaa säädellään kuitenkin niin rajusti, että pankeissa ollaan melko sidottuja tarjoamaan lainaa, ellei tietyt ehdot täyty. Esimerkiksi omarahoitusosuus täytyy olla ensiasunnossa 5 prosenttia ostosummasta, muissa asunnoissa 10 prosenttia. Tämä saattaa nousta äkkiä kymmeniin tuhansiin euroihin, ja tätä summaa jotkut ovat paikanneet hakemalla kulutusluottoa netistä, eli juuri esim 40 000 euron luottoa.

Finanssivalvonta on kuitenkin ollut huolissaan ilmiöstä, koska lainasäädännön tarkoitus oli kannustaa ja pakottaa ihmisiä säästämään rahaa omaan asuntoon, ei paikkaamaan aukkoa mahdollisesti kalliimmalla kulutusluotolla. Omarahoitusosuutta on kuitenkin ollut täysin mahdollista kiertää hakemalla puuttuva rahoitusosuus netistä. Osa rahoituslaitoksista on kuitenkin kieltäytynyt antamasta lainaa tähän tarkoitukseen.

Oletko sinä hakenut asuntolainaa? Kuinka sinä järjestit asuntolainan omarahoitusosuuden? Kerro kokemuksesi alla olevalla lomakkeella? Entä oletko hakenut 40 000 euroa lainaa muuta tarkoitusta varten?Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä sopivin
Siirry alkuun