Vertaa 300€ lainat

Autamme sinua löytämään halvimman 300€ pikalainan

-
50
60000
+
-
3 kuukautta
15 vuotta
+
Valitse ikä

Halvin 300€ ( Katso vertailu )

Korko:18€
Vuosikorko:22.29%
Yhteensä:318€

Kuukausierä

53€

300e pikalainat vertailussa

Pikalaina tavataan usein määritellä lyhytaikaiseksi, vakuudettomaksi kulutusluotoksi. Suuruudeltaan pikalaina on tyypillisesti viidenkymmenen ja tuhannen euron väliltä. Suomalainen pienlaina oli keskimäärin vuoden 2017 syksyllä noin 340 euroa, kun takaisinmaksuaika vuorostaan oli noin kolme kuukautta. Pienlainaa haetaan usein etänä, joten pankin kassalta ei rahaa enää tarvitse hakea, mistä monilla onkin kokemuksia.

300e-pikalaina

300 € pikalainan lainahakemus täytetään elektronisesti esimerkiksi tekstiviestillä tai luotonantajan verkkosivuston välityksellä netissä. Rahan lainaaminen ei olekaan koskaan olla yhtä vaivatonta, helppoa ja turvallista. Pienlainatoiminta käynnistyi Suomessa vuonna 2005 ja rahoitusmarkkinoiden avautumisen ja vapautumisen myötä alalle on rynnistänyt lukuisia uusia yrityksiä tarjoamaan palveluitaan asiakkaille. Vuonna 2012 tehtyjen tutkimusten mukaan alalla arvioitiin olevan kahdeksankymmentä lainoja myöntävää yritystä, ja tiukka kilpailu on luonnollisesti asiakkaan etu. Johtuen juuri markkinoiden kyllästysasteesta, lainojen ehdot ovat muuttuneet kuluttajille huomattavan edullisiksi. Samalla itse prosessi tietojen varmennuksesta lainan vastaanottamiseen on helpottunut ja nopeutunut. Kilpailun lisääntyminen alalla on myös lisännyt tarjolla olevan tiedon määrää ja näin parantanut tuotteiden vertailtavuutta. Yritykset ilmoittavat hyvinkin avoimesti rahoitustuotteidensa tiedot, joten kuluttaja pystyy vaikkapa 300 € kulutuslainavertailua tekemällä selvittämään pienellä vaivalla hänelle juuri sillä hetkellä edullisimman lainan.

Kilpailun lisääntyminen alalla on myös lisännyt tarjolla olevan tiedon määrää ja näin parantanut tuotteiden vertailtavuutta.

300 € pikalainaa verkosta vaihtelevin ehdoin

Internetissä lukuisat palveluntarjoajat pyrkivät sivuillaan auttamaan ja neuvomaan kuluttajaa 300 € pikalainavertailussa, jotta tämä pystyisi tekemään mahdollisimman onnistuneen päätöksen velkaa otettaessa. Tarjolla on sivukaupalla päivittyvää tietoa, jossa vertaillaan sen hetkisiä 300 € pikalainan lainaehtoja alan suurimmilta, tunnetuimmilta ja suosituimmilta yrityksiltä. Vaikka lainattava summa ei olisikaan mittava tai laina-aika useita vuosia, kannattaa silti ennen päätöksentekoa kuluttaa hieman aikaa sopivimman lainaajan löytämiseen.

Yksi viime aikojen suosituimmista lainanantajista on ollut luotettavalta kuulostava TrustBuddy. TrustBuddy on pohjoismainen lainapalvelu. Yritys toimii Suomen lisäksi myös muun muassa Ruotsissa, Norjassa ja Puolassa. Vasta vuonna 2009 perustettu TrustBuddy on ollut kasvussaan nopea ja aggressiivinen ja aikoo jatkossakin kasvattaa markkinoitaan useisiin muihin Euroopan maihin. Yrityksen businessmalli on hieman tavallisesta eroava. Toimintamallina on siis käytössä vertaislainaus, joten lainarahat ovat alkujaan peräisin palveluun sijoittaneilta ihmisiltä. Toisaalta toisin kuin useissa muissa vertaislainapalveluissa, TrustBuddy hoitaa itse luottoharkinnan kokonaisuudessaan, eivätkä sijoittajat valitse lainan saajia itse. Tämä menettely takaa, että asiakas saa 300 € pikalainansa lainapäätöksen nopeasti. Edellytyksenä lainan myöntämiselle ovat muun muassa hakijan täysi-ikäisyys sekä se, että hänellä ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Pikavippi on vuorostaan varmasti yksi Suomen tunnetuimmista pikalainaa tarjoavista yrityksistä. Aito ja alkuperäinen, jo vuosia alalla toiminut Pikavippi tarjoaa edelleen pieniä ja edullisia luottoja 18 vuotta täyttäneille asiakkaille. Tarjolla on lainaa aina muutamiin tuhansiin euroihin asti vaihtelevilla ja joustavilla maksuehdoilla.

Esimerkki 300 euron lainasta, kun maksuaika on 6kk ja kun laina maksetaan 6 erässä. Kokonaiskustannukset on 56€*6=224€, joista kuljen osuus 24€. Todellinen vuosikorko lainassa on 48,28%. Korot ja kulut riippuvat lainanhakijan tiedoista, lainapaikasta sekä lainan kestosta. Laina-aika uusilaina.fin lainavertailun lainoissa on 3kk - 15 vuoden välillä. Todellisen vuosikoron maksimi 1255%. Huomaa tarkistaa aina ennen lainan hyväksymistä henkilökohtaiset lainaehtosi saamastasi lainatarjouksesta.

 

300€ pikalaina yllättävään rahantarpeeseen

300 € pikalainavertailua tehtäessä ensimmäinen kuluttajaa yllättävä seikka on varmasti lainantarjoajien suuri määrä. Moni asiakas rahanhimossaan ja kiireessään tyytyy valitsemaan ensimmäisen netistä löytyvän listauksen ja siitä ylimmäisen yrityksen, vaihtoehtoja kummemmin punnitsematta. 300 € pikalainavertailua kannattaa kuitenkin, ajan sen salliessa, suorittaa, koska lainaehdoissa on merkittäviäkin eroja, ja sopivimman lainan löytäminen kirjaimellisesti säästää rahaa. Aina tunnettu merkki ei ole tae parhaasta tuotteesta. Tästä on esimerkkinä vielä varsin tuntematon Blue Finance, joka on lyhyessä ajassa raivannut tiensä omalla alallaan Suomen johtavien yritysten joukkoon. Blue Finance on vuonna 2011 toimintansa aloittanut pikalainayritys, jonka nopea nousu ja suuri menestys johtuvat pitkälti yrityksen luotonantopolitiikasta. Yritys pyrkiikin minimoimaan kielteisten luottopäätösten määrän. Blue Financen vaatimukset 300 € pikalainaajalle ovat vähintäänkin kohtuulliset. Asiakkaalta vaaditaan 18 vuoden ikää, moitteettomia luottotietoja sekä omassa käytössä olevaa julkista matkapuhelinliittymää. Asiakkaalla ei myöskään saa olla avoimia lainoja ennestään Blue Financelle.

  • Pikalaina on lyhytaikainen, vakuudeton luotto, jonka voi hakea vaikka netistä
  • 300 € pikalainan ottaminen on kilpailun lisääntymisen myötä nopeaa, helppoa ja vaivatonta
  • Useat yritykset tarjoavat kuluttajille rahoitustuotteitaan vaihtelevin ehdoin ja 300€ pikalainavertailu kannattaa aina.

 Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä sopivin
Siirry alkuun