Vertaa 200€ pikalainat

Haluamme auttaa sinua löytämään parhaan 200€ lainan

-
50
60000
+
-
3 kuukautta
15 vuotta
+
Valitse ikä

Halvin 200€ ( Katso vertailu )

Korko:12€
Vuosikorko:22.29%
Yhteensä:212€

Kuukausierä

35€

[[mainos_auto]]

200e lainojen vertailu

Pikalaina määritellään usein lyhytaikaiseksi, vakuudettomaksi kulutusluotoksi. Pikalainan suuruus on tyypillisesti viidenkymmenen ja tuhannen euron väliltä. Keskimääräinen pienlaina oli tutkimusten mukaan vuoden 2013 syksyllä noin 350 euroa. Keskimääräinen takaisinmaksuaika vuorostaan oli noin kolme kuukautta. Pienlainan hakeminen tapahtuu nykyään muutamassa minuutissa sähköisesti ja lainapäätös on pienlainoissa välitön.

200e lainojen vertailu

Rahan lainaaminen on nykyään nopeaa ja helppoa. Pienlainatoiminta alkoi Suomessa vuonna 2005 ja vuosien varrella alalle on rynnännyt lukuisia uusia yrityksiä tarjoamaan palveluitaan asiakkaille. Laina-ala on kokenut viime vuosina suuria muutoksia. Vuonna 2012 alalla arvioitiin olevan kahdeksankymmentä lainoja myöntävää yritystä. Tiukentuneet lait ovat vaikuttaneet siihen, että lainapaikkojen määrä on pienentynyt ja toisaalta tyypilliset lainasummat kasvaneet isommiksi. 200 euron laina on nykyään jo varsin pieni pikalaina. Markkinoiden muutosten myötä, lainojen ehdot ovat muuttuneet kuluttajille huomattavan edullisemmiksi, sekä itse lainaamisprosessi on helpottunut ja nopeutunut. Kilpailun lisääntyminen alalla helpottaa myös vertailtavuutta. Yritykset ilmoittavat rahoitustuotteidensa tiedot avoimesti, joten kuluttaja pystyy kulutuslainavertailua tekemällä selvittämään pienellä vaivalla hänelle juuri sillä hetkellä edullisimman lainan.

Lainaus lainojen ehdot ovat muuttuneet kuluttajille huomattavan edullisemmiksi, sekä itse lainaamisprosessi helpottunut ja nopeutunut

200 € pikalainaa helposti vaihtelevin ehdoin

Pienet pikalainat ovat käyneet harvinaiseksi lakimuutosten myötä, joten netistä on tänä päivänä haastavaa saada 200€ vakuudeton laina lyhyellä maksuajalla. Lainapaikat tarjoavat sen sijaan tililuottoja tai joustoluottoja, joissa luottoraja on yli 2000€ ja tästä asiakas voi tehdä halutessaan 200€ noston. Jos siis etsii pientä 200€ pikalainaa, kannattaakin lukea lainan ehdot tarkoin, niin tietää mihin on sitoutumassa. Nykyään lainan nimelliskorko saa olla korkeintaan 20%, mikä tekee pienistä pikalainoista lainapaikoille kannattamattomia tuotteita. 

Yksi suosittu lainapaikka markkinoilla on Vivus.fi, joka on myös siirtynyt ajan kuluessa isompiin lainasummiin. Tällä hetkellä asiakas voi hakea Vivukselta 600 euron luottorajaa, mistä on tehtävä aluksi minimissään 300€ nosto. Laina-aika on luotolla 4 kuukautta ja asiakas voi kuukauden sisään tehdä luottorajan puitteissa myös lisänostoja. Vivus tarjoaa tällä hetkellä pienintä luottorajaa, mitä markkinoilta on saatavilla, koska lakimuutosten myötä joustoluotot ja tililuotot 1000-60000€ luottorajoilla ovat niitä vaihtoehtoja, joiden puitteissa on mahdollista nostaa pienempiä 200€ lainoja. 

 

200€ lainan saa jo todella monesta lainapaikasta

200 € pikalainavertailua tehtäessä ensimmäinen asia, joka vertailijan silmille hyppää, on lainantarjoajien suuri määrä. Moni rahanhimossaan ja kiireessään valitsee listan ensimmäisen yrityksen, vaihtoehtoja kummemmin punnitsematta. 200 € pikalainavertailua kannattaa kuitenkin suorittaa, koska lainaehdoissa on merkittäviäkin eroja ja sopivimman lainan löytäminen kirjaimellisesti säästää rahaa. Kun surffailet kasuaalisti laina.comin sivuille, tiedät, mitä sivuilla on tarjolla. Roomalaiset taisivat tuumata, että nomen est omen, ja tämä pitää paikkansa myös hieman mielikuvituksettomasti, mutta niin osuvan kuvaavasti nimetyssä laina.comissa. Vuoden 2011 puolessa välissä toimintansa käynnistänyt laina.com on pikavippipalvelu, josta voi lainata rahaa kerralla aina 10000 euroon asti. Laina.com nosti jokin aika sitten lainojensa ikärajaa, ja tililuottosopimuksia tehdään enää vain 23 vuotta täyttäneille hakijoille. Laina.com ylpeydellä arvioi aina tarkkaan luottoa hakevien asiakkaiden takaisinmaksukyvyn. Arvioi perustuu muun muassa tulo- ja menotietoihin ja niiden osaavaan tulkintaan. Huolellisella arvioinnilla pyritään välttämään luotonhakijoiden ylivelkaantumista. Laina.comin tuotteiden hinnat ovat edulliset ja ehdot joustavat. Yritys on myös erittäin ylpeä osaavasta ja ammattitaitoisesta henkilökunnastaan. Asiakas voi hakea palvelusta 1000-10000€ kertaluottoa.

  • 200 € pikalaina on lyhytaikainen, vakuudeton luotto
  • 200 € pikalainan ottaminen tarkoittaa nykyään joustoluottoa tai tililuottoa, missä luottoraja on isompi, mutta luotosta voi tehdä myös pienempiä 200€ nostoja
  • Useat yritykset tarjoavat kuluttajille rahoitustuotteitaan vaihtelevin ehdoin ja 200 € pikalainavertailu kannattaakin varmasti

 

Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä sopivin
Siirry alkuun