Vertaa 200€ pikalainat

Haluamme auttaa sinua lφytδmδδn parhaan 200€ lainan

-
100
60000
+
-
3 kuukautta
15 vuotta
+
Valitse ikä

Halvin 200€ ( Katso vertailu )

Korko:24€
Vuosikorko:48.28%
Yhteensä:224€

Kuukausierä

37€

200e lainojen vertailu

Pikalaina määritellään usein lyhytaikaiseksi, vakuudettomaksi kulutusluotoksi. Pikalainan suuruus on tyypillisesti viidenkymmenen ja tuhannen euron väliltä. Keskimääräinen pienlaina oli tutkimusten mukaan vuoden 2013 syksyllä noin 350 euroa. Keskimääräinen takaisinmaksuaika vuorostaan oli noin kolme kuukautta. Pienlainan hakeminen tapahtuu useimmiten etänä, esimerkiksi tekstiviestillä tai luotonantajan verkkosivuston välityksellä netistä.

200e lainojen vertailu

Rahan lainaaminen ei ole tainnut koskaan olla yhtä vaivatonta, helppoa ja turvallista, kuin mitä se on nykyään. Pienlainatoiminta alkoi Suomessa vuonna 2005 ja rahoitusmarkkinoiden avautumisen myötä alalle on rynnännyt lukuisia uusia yrityksiä tarjoamaan palveluitaan asiakkaille. Monilla alkaakin olla jo näistä kokemuksia. Vuonna 2012 alalla arvioitiin olevan kahdeksankymmentä lainoja myöntävää yritystä. Kilpailu on totta kai asiakkaille eduksi. Johtuen juuri markkinoiden saturaatiosta, lainojen ehdot ovat muuttuneet kuluttajille huomattavan edullisemmiksi, sekä itse lainaamisprosessi helpottunut ja nopeutunut. Kilpailun lisääntyminen alalla helpottaa myös vertailtavuutta. Yritykset ilmoittavat rahoitustuotteidensa tiedot avoimesti, joten kuluttaja pystyy kulutuslainavertailua tekemällä selvittämään pienellä vaivalla hänelle juuri sillä hetkellä edullisimman lainan.

Lainaus lainojen ehdot ovat muuttuneet kuluttajille huomattavan edullisemmiksi, sekä itse lainaamisprosessi helpottunut ja nopeutunut

200 € pikalainaa helposti vaihtelevin ehdoin

Netissä monet palveluntarjoajat pyrkivät sivuillaan auttamaan kuluttajaa tekemään mahdollisimman onnistuneen päätöksen 200 € pikalainaa ottaessaan. Tarjolla on runsaasti päivittyvää tietoa, jossa verrataan sen hetkisiä lainaehtoja suurimmilta alalla toimivilta yrityksiltä. Vaikka lainattava summa 200 € olisikin varsin pieni ja laina-aika lyhyt, kannattaa silti ennen päätöksentekoa kuluttaa hieman aikaa sopivimman lainaajan löytämiseen.

Uudehko tuttavuus markkinoilla on Vivus.fi, jonka palvelu tarjoaa mielenkiintoisia kannustimia asiakkailleen. Uusille asiakkaille on muun muassa luvassa koroton ja kuluton ensilaina. Kaikilla asiakkailla on käytössä nykyaikainen ja kannattava bonusjärjestelmä. Kyseinen järjestelmä palkitsee myös, jos suosittelet vivus.fi -palvelua ystäville. Ansaittuja bonuksia voi käyttää vaikkapa omien 200 € pikalainojen lainakulujen kattamiseen. Vivus tarjoaa lainaa kymmenestä eurosta aina reiluun kahteen tuhanteen ja laina-ajat vaihtelevat kolmesta päivästä kuukauteen. Todellinen vuosikorko luonnollisesti on sitä suurempi, mitä enemmän lainaat ja mitä pidempi takaisinmaksuaika on. Toinen erinomainen vaihtoehto, joka nousee esille 200 € pikalainavertailua tehtäessä, on Lainatori. Lainatori on luotettava ja turvallinen, kotimainen lainapalvelu. Lainatorilta lainaavan täytyy olla täyttänyt 21 vuotta. Lisäksi hakijan on asuttava vakituisesti Suomessa. Lainatorilta lainaa haetaan nettisivuilta löytyvällä kaavakkeella ja 200 € pikalainaa haettaessa vaaditaan alan vakiintuneen tavan mukaisesti tunnistautuminen verkkopankkitunnuksilla. Aukioloaikojen ulkopuolella jätetyt lainahakemukset käsitellään seuraavana työpäivänä, heti palvelun auettua.

Esimerkki 200 euron lainasta, kun maksuaika on 6kk ja kun laina maksetaan 6 erässä. Kokonaiskustannukset on 37€*6=224€, joista kuljen osuus 24€. Todellinen vuosikorko lainassa on 48,28%. Korot ja kulut riippuvat lainanhakijan tiedoista, lainapaikasta sekä lainan kestosta. Laina-aika uusilaina.fin lainavertailun lainoissa on 3kk - 15 vuoden välillä. Todellisen vuosikoron maksimi 1255%. Huomaa tarkistaa aina ennen lainan hyväksymistä henkilökohtaiset lainaehtosi saamastasi lainatarjouksesta.

 

200€ lainan saa jo todella monesta lainapaikasta

200 € pikalainavertailua tehtäessä ensimmäinen asia, joka vertailijan silmille hyppää, on lainantarjoajien suuri määrä. Moni rahanhimossaan ja kiireessään valitsee listan ensimmäisen yrityksen, vaihtoehtoja kummemmin punnitsematta. 200 € pikalainavertailua kannattaa kuitenkin suorittaa, koska lainaehdoissa on merkittäviäkin eroja ja sopivimman lainan löytäminen kirjaimellisesti säästää rahaa. Kun surffailet kasuaalisti laina.comin sivuille, tiedät, mitä sivuilla on tarjolla. Roomalaiset taisivat tuumata, että nomen est omen, ja tämä pitää paikkansa myös hieman mielikuvituksettomasti, mutta niin osuvan kuvaavasti nimetyssä laina.comissa. Vuoden 2011 puolessa välissä toimintansa käynnistänyt laina.com on pikavippipalvelu, josta voi lainata rahaa kerralla aina viiteen tuhanteen euroon asti. Laina.com nosti jokin aika sitten lainojensa ikärajaa, ja tililuottosopimuksia tehdään enää vain 23 vuotta täyttäneille hakijoille. Laina.com ylpeydellä arvioi aina tarkkaan luottoa hakevien asiakkaiden takaisinmaksukyvyn. Arvioi perustuu muun muassa tulo- ja menotietoihin ja niiden osaavaan tulkintaan. Huolellisella arvioinnilla pyritään välttämään luotonhakijoiden ylivelkaantumista. Laina.comin tuotteiden hinnat ovat edulliset ja ehdot joustavat. Yritys on myös erittäin ylpeä osaavasta ja ammattitaitoisesta henkilökunnastaan. Henkilökunta viime kädessä juuri varmistaa 200 € pikalainan lainaprosessin nopean ja mutkattoman etenemisen, joka takaa, että asiakas saa tarvitsemansa rahat mahdollisimman nopeasti.

  • 200 € pikalaina on lyhytaikainen, vakuudeton luotto
  • 200 € pikalainan ottaminen on kilpailun lisääntymisen myötä nopeaa, helppoa ja vaivatonta
  • Useat yritykset tarjoavat kuluttajille rahoitustuotteitaan vaihtelevin ehdoin ja 200 € pikalainavertailu kannattaakin varmasti

 Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä edullisin
Siirry alkuun