Lainat 20-vuotiaalle

Valitse sopiva pikalaina alle 20-vuotiaalle
-
50
60000
+
-
3 kuukautta
15 vuotta
+

Halvin 1000€ ( Katso vertailu )

Korko:48€
Vuosikorko:4.64%
Yhteensä:1048€

Kuukausierä

44€

Pikalainaa 20-vuotiaalle

Pikalainan saaminen helpottuu, kun ikää on 20-v, tosin edelleen useissa lainapaikoissa ikärajat ovat ainakin isommille lainasummille korkeammat. Uusilaina.fi on hyvä paikka etsiä sopivaa lainaa 20-vuotiaalle, koska lainavertailussa voi kätevästi valita iäksi 20-v, jolloin vertailu tarjoaa automaattisesti pikalainoja, joita myös 20-vuotias voi saada. Pikalainavertailu kannattaa tehdä jo senkin takia, että sama lainasumma voi maksaa toisessa paikassa jopa puolet enemmän. Lainapaikkoja on netissä pilvin pimein, joten yleensä vertailun kautta on helppo löytää itselle sopiva pikalaina. 

Lainaa 20 vuotiaalle

Mistä lainaa 20-vuotiaalle?

Yleensä 20-vuotias elää jo omillaan, eikä kaikilla ole mahdollisuutta saada tukea tai kysyä lainaa omilta vanhemmiltaan. Kavereilta lainaaminen jakaa myös mielipiteitä, eikä se ole aina mahdollista, joten yleensä paras vaihtoehto onkin usein hakea pikalainaa netistä. Lainan hakeminen on nykyään kätevää, kun netissä voi tunnistautua ja allekirjoittaa sähköisesti sopimuksia omien verkkopankkitunnuksien avulla. Lainahakemuksen täyttäminen kannattaa tehdä huolellisesti, koska se nopeuttaa lainan saamista tilille. Lainan saamisen edellytyksenä on usein se, että luottotiedot ovat kunnossa, eikä maksuhäiriöitä ole. Lainat ja maksut kannattaakin huolehtia aina ajallaan, niin rahan lainaaminen on vaivatonta myös tulevaisuudessa.

Lainahakemuksen täyttäminen kannattaa tehdä huolellisesti, koska se nopeuttaa lainan saamista tilille.

Kuinka paljon lainaa 20-vuotiaalle?

20-vuotias voi saada jo isompia kulutusluottoja, jos luoton saamisen edellytykset ovat muuten kunnossa. Säännölliset ja riittävät tulot mahdollistavat yleensä myös isomman lainan. Toisaalta 20-vuotiaana ei välttämättä ole vielä vakituista työpaikkaa, jolloin tarvetta voi tulla myös pienemmille pikalainoille. Lainan takaisinmaksu kannattaa suunnitella siten, että talous ei joudu kuukausittain liian tiukalle. 20-vuotiaana on parempi varata rahaa kuukausittain myös yllättäville menoille, jolloin lainan lyhentäminen kannattaa jakaa pidemmälle ajalle. Yleensä on edullisempaa ottaa yksi iso laina, mitä useampi pienempi pikalaina. 

Esimerkki 1000 euron lainasta, kun maksuaika on kaksi vuotta ja kun laina maksetaan 24 erässä. Kokonaiskustannukset on 87€*24=1049€, joista kuljen osuus 49€. Todellinen vuosikorko lainassa on 27,96%. Korot ja kulut riippuvat lainanhakijan tiedoista, lainapaikasta sekä lainan kestosta. Lainaa 20-vuotiaille Uusilaina.fi -lainavertailun kautta on haettavissa 50-60000 euroa ja lainoissa on laina-aika 3kk - 15 vuoden välillä. Todellisen vuosikoron maksimi 1255%. Huomaa tarkistaa aina ennen lainan hyväksymistä henkilökohtaiset lainaehtosi saamastasi lainatarjouksesta.Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä sopivin
Siirry alkuun