Lainat 19-vuotiaalle

Valitse sopiva pikalaina alle 19-vuotiaalle
-
50
50000
+
-
3 kuukautta
15 vuotta
+

Halvin 1000€ ( Katso vertailu )

Korko:396€
Vuosikorko:40.28%
Yhteensä:1396€

Kuukausierä

58€

Pikalainaa 19-vuotiaalle

19-vuotiaalle ja sitä nuoremmille lainaa ei myönnetä kaikista lainapaikoista, joten pikalainaa hakiessa kannattaakin aluksi selvittää, mistä kannattaa hakea lainaa, kun ikää on 19-v. Uusilaina.fi -sivustolla voit kätevästi valita pikalainavertailussa myös iän, kohdasta valitse ikä, jolloin vertailu ottaa automaattisesti huomioon vain ne lainapaikat, mitkä myöntävät lainoja 19-vuotiaalle. Pikalainan hakeminen on nopeaa, kun oikea lainapaikka osuu kohdalle. Sen takia kannattaakin aluksi selvittää, että mistä lainaa 19-vuotiaalle on mahdollista saada. 

Lainaa 19 vuotiaalle

Lainaa yllättäviin menoihin

Yllättävät menot ovat hyvin yleinen syy turvautua pikalainaan. 19-vuotiaana ei useinkaan ole vielä säästöjä, joiden turvin yllättävistä menoista selviäisi. Vanhemmilta tai kavereilta ei ole välttämättä mahdollista lainata rahaa, joten pikalaina on yleensä helpointa hakea netistä. Pikalainojen lainasummat ovat usein 19-vuotiaalle pieniä ja laina maksetaan takaisin yleensä muutamassa kuukaudessa. Lainan takaisinmaksua kannattaa miettiä niin, että pystyy huolehtimaan lainanmaksusta myös muiden menojen ohella. Yleensä kannattaa ottaa pidempi maksuaika, jos tietää, että rahanmenoa on muutenkin tiedossa. Oman talouden hallinta kannattaa ottaa heti haltuun, niin raha- ja laina-asioiden hoitaminen on myöhemminkin helpompaa.

Laina nopeasti käyttöön

Lainan hakeminen ei ole nykypäivänä enää kovin pitkä tai hankala prosessi. Pikalainan hakemiseen tarvitaan henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset, joilla voi allekirjoittaa lainasopimuksen sähköisesti. Verkkopankkitunnukset on mahdollista saada heti kun täyttää 18-vuotta. Usein 19-vuotiaalla on jo verkkopankkitunnukset ja ammattiin valmistuneilla mahdollisesti jo säännöllisiä tulojakin. Pikalainan saa nopeasti tilille, kun valitsee lainavertailun jälkeen sopivan lainapaikan ja täyttää lainahakemuksen netissä huolellisesti. Yleisimpiä syitä siihen, miksi pikalainaa ei myönnetä 19-vuotiaalle, on merkintä luottotiedoissa. Raha-asioiden hoitaminen moitteettomasti onkin hyvä keino siihen, että lainaa saa halutessaan nopeasti tilille. Yleensä myös samasta lainapaikasta voi saada uuden lainan nopeasti tilille, jos edellinen laina on maksettu ajallaan takaisin.Ei yhtään kommenttia. Lisää kommentti alla olevalla lomakkeella.

Leave this empty:

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun