Pikalainaa 18-vuotiaalle

Usein kysytään, että mistä lainaa 18-vuotiaalle. Kun etsitään lainaa 18-vuotiaalle, sulkeutuu osa pikalainoista vaihtoehtojen ulkopuolelle jo pelkästään iän takia. Jos ikää on 18-vuotta, niin kannattaakin aluksi rajata lainapaikoista pois ne, jotka eivät myönnä lainaa 18-vuotiaalle. Pikalainavertailuun jää kuitenkin vaihtoehtoja, joista on mahdollista saada pikalainaa tai kulutusluottoa ja näitä vaihtoehtoja onkin sitten hyvä vertailla keskenään. Pikalainavertailu yleensä kannattaa, koska sama laina voi maksaa jopa tuplasti enemmän toisessa paikassa. 

 Pikalainaa 18 vuotiaalle

Paljonko lainaa 18-vuotiaalle?

Lainapaikan valinnassa kannattaa kiinnittää koron ja kulujen lisäksi huomiota myös siihen, kuinka paljon lainaa myönnetään 18-vuotiaalle. Yleensä lainasummat ovat pienempiä ja luonnollisesti myös laina-ajat lyhyempiä, kun puhutaan 18-vuotiaiden pikalainoista. Jos maksukyky ja edellytykset lainalle ovat olemassa, myös 18-vuotiaana on mahdollista saada useamman tonnin laina. Pikavippi on yleensä laina, joka halutaan käyttöön heti, eikä lainanhaku saa olla pitkä prosessi. Pikalainavertailun avulla voikin nopeuttaa lainan hakemista, kun voi kätevästi nähdä heti mahdolliset vaihtoehdot, mistä voi saada pikalainaa 18-vuotiaana. 

Pikalaina nopeasti tilille

Pikalainan tarve voi olla 18-vuotiaalle suuri, kun säästöjä ei ole ja yllättäviä menoja tulee eteen. Yllättävät menot aiheuttavat sen, että pikalaina tulisi saada nopeasti tilille. Usein lainapaikoista onkin mahdollista saada pikalainaa yllättäviin tilanteisiin varsin nopeasti, yleensä jo saman päivän aikana. 18-vuotiaana on mahdollista saada pankista verkkopankkitunnukset, joiden avulla pikalainan hakeminen onnistuu kaikista helpoiten. Verkkopankkitunnukset ovat henkilökohtaiset, joiden avulla voi sähköisesti allekirjoittaa ja hyväksyä pikalainasopimuksen. Pikalainan hakeminen samasta paikasta uudelleen käy usein vielä nopeammin, kun lainanmyöntäjällä on jo tarvittavat henkilötiedot. Rekisteröityminen ja lainan moitteeton hoitaminen auttavat, kun on 18-v. ja tarvitsee nopesti lainaa. Maksuhäiriöt ovat suurin syy sille, miksi lainaa ei myönnetä. Raha-asioiden hoitamisessa kannattaakin olla huolellinen jo heti 18-vuotiaana, niin laina-asiat hoituvat myöhemminkin vaivattomasti. 

Esimerkki 1000 euron lainasta, kun maksuaika on kaksi vuotta ja kun laina maksetaan 24 erässä. Kokonaiskustannukset on 87€*24=1049€, joista kuljen osuus 49€. Todellinen vuosikorko lainassa on 27,96%. Korot ja kulut riippuvat lainanhakijan tiedoista, lainapaikasta sekä lainan kestosta. Lainaa 18-vuotiaille Uusilaina.fi -lainavertailun kautta on haettavissa 50-60000 euroa ja lainoissa on laina-aika 3kk - 15 vuoden välillä. Todellisen vuosikoron maksimi 1255%. Huomaa tarkistaa aina ennen lainan hyväksymistä henkilökohtaiset lainaehtosi saamastasi lainatarjouksesta.Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä sopivin
Siirry alkuun