Vertaa 1500 kulutusluotot

Haluamme auttaa sinua löytämään edullisen 1500€ lainan

-
50
60000
+
-
3 kuukautta
15 vuotta
+
Valitse ikä

Halvin 1500€ ( Katso vertailu )

Korko:106€
Vuosikorko:4.46%
Yhteensä:1606€

Kuukausierä

45€

1500€ lainat vertailussa

1500€ pikalainavertailulla voit säästää parhaimmillaan jopa satoja euroja. Katso vertailumme ja valitse sinulle sopivin lainapaikka. Pyrimme pitämään lainasummat hyvin ajan tasalla, mutta muistathan varmistaa kulut vielä lainan tarjoajan sivuilta. Ota huomioon myös se, että monissa lainapaikoissa laina myönnetään henkilökohtaisin perustein, eli hintavertailussa olevat korot ja hinnat voivat olla alkaen hintoja. Lopullinen lainan hinta selviää vasta sitten kun lähetätä henkilökohtaisen lainahakemuksesi.

Ihan selvää viitettä ja vertailua tässäkin vertailussa voi kuitenkin tehdä. Vaikka kyseessä olisi alkaen-hinnat, hintahaarukka kertoo selvää kieltä yhtiön lainojen hinnoista. Ja tietysti joku aina saa edullisimmallakin hinnalla ja korolla lainaa. Nyrkkisääntönä on, että mitä parempi maksukyky asiakkaalla on, sitä edullisemmalla hinnalla lainakin irtoaa.

Vertaile todellista vuosikorkoa

1500 euron lainassakin lainoissa voi olla satojen eurojen hintaero! Kyllä, luit oikein, satojen eurojen hintaero. Näet hintaerot todella nopeasti lainavertailusta skrollaamalla alaspäin taulukkoa. Edullisimmat lainat irtoaa Bank Norwegianilta, Lendolta ja Komplett Bankilta, joista kaikista 1500 euron lainasta maksetaan kahden vuoden maksuajalla noin 1650 euroa (tämä on nyt siis alkaen hinta). Todellinen vuosikorko on noin 7-10 prosenttia. Edullista lainaa siis. Kulut vain noin 150 euroa.

Vertailun toisessa päässä maksettavan lainasumman lukemat ovat todella tuntuvia: Esimerkiksi Fleksiluotolla ja Ekstraluotolla 1500 euron laina tulee kustantamaan kahdessa vuodessa yli 3700 euroa, lähes 4000 euroa! Laina maksetaan takaisin siis yli tuplana! Todellinen vuosikorko näissä lainoissa on noin 200 %.

Esimerkki 1500 euron lainasta, kun maksuaika on kahden vuoden ja kun laina maksetaan 24 erässä. Kokonaiskustannukset on 69€*24=1096€, joista kuljen osuus 144€. Todellinen vuosikorko lainassa on 9,34%. Korot ja kulut riippuvat lainanhakijan tiedoista, lainapaikasta sekä lainan kestosta. Laina-aika uusilaina.fin lainavertailun lainoissa on 3kk - 15 vuoden välillä. Todellisen vuosikoron maksimi 1255%. Huomaa tarkistaa aina ennen lainan hyväksymistä henkilökohtaiset lainaehtosi saamastasi lainatarjouksesta.

Huomaat nyt: edullisimmillaan maksat 1500 euron lainasta kahden vuoden aikana kuluja ja korkoja 150 euroa ja kalleimmillaan jopa 2200 euroa! Vertailussa on siis mahdollista säästää, ei pelkästään satoja euroja, vaan jopa tuhansia euroja!

Lainaus Hintaerot lainojen välillä eivät ole pelkästään satoja, vaan jopa tuhansia euroja!

1500 euron laina vai osamaksu

1500 euron laina ei ole kovin suuri laina, pikkulaina esimerkiksi reissua, pientä ostosta tai hetkellistä maksuvajetta varten. Joskus rahaa tarvitaan yllättävään autokorjaukseen, kodinkoneeseen tai muuhun äkilliseen menoon. Ota huomioon myös osamaksuvaihtoehdot silloin, kun ostat jotain hyödykettä, kuten huonekaluja tai kodinkoneita. Osamaksukin kannattaa kuitenkin kilpailuttaa ja verrata esimerkiksi tämän vertailun edullisimpiin lainoihin. Osamaksu ei ole suoraan edullisempi, usein voi olla edullisempi hakea laina vertailun edullisimmista lainapaikoista kuin ottaa osamaksu, joka toki on usein se helpoin vaihtoehto.

Osamaksussakin lainan kulut ja korot nousevat melko korkeiksi, etenkin jos laina-aika on pitkä. Esimerkiksi Klarna ei ole mikään kovin edullinen osamaksu, todennäköisesti tämän vertailun edullisimmat lainat, kuten Lendo ja Bank Norwegian voittavat hinnallaan Klarnan osamaksun.

Mikä on hyvä takaisinmaksuaika?

1500 euron laina kannattaa kuitenkin ottaa mahdollisimman lyhyellä maksuajalla, esimerkiksi kaksi vuotta on turhan pitkä aika noin pienelle lainalle. Tulee nimittäin ihan turhaan suuremmat kulut ja korot, kun pienen lainan maksua venyttää liian pitkäksi aikaa.

1500 euron lainaa esimerkiksi vuoden maksuajalla täytyy lyhentää reilulla sadalla eurolla kuukaudessa plus kulut ja korot päälle. Kalleimmillaan tämän vertailun lainat tulivatkin reilusti yli sadan euron kuukausilyhenteisiksi, esim Ekstraluoton 1500 euron lainaa täytyy lyhentää kahden vuoden ajan yli 160 euroa! On erittäin tärkeää tehdä se huolellinen vertailu ja jos laina ei irtoa kuin kalleimmista lainapaikoista, on tärkeää kysyä itseltään: tarvitsenko todella tämän lainan?

Vertaa 1500e lainat

 Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä sopivin
Siirry alkuun