Vertaa 100€ lainat

Autamme sinua löytämään edullisimman 100€ pikalainan

-
50
60000
+
-
3 kuukautta
15 vuotta
+
Valitse ikä

Halvin 100€ ( Katso vertailu )

Korko:6€
Vuosikorko:22.29%
Yhteensä:106€

Kuukausierä

18€

100e pikalainat vertailussa

Pikalainan ottaminen Suomessa on levinnyt viime vuosina kulovalkean tavoin, ja moni päätyy ottamaan niin sanotun pikavipin yllättävän rahantarpeen iskiessä. Kaikilla ei ole rahaa pahan päivän varastossa, saatikka tukkua seteleitä sukanvarressa piilossa. Äkilliseen rahantarpeeseen on monia syitä, joista lähes kaikilla on jotain kokemuksia, mutta kuluttajan ei niitä tarvitse selitellä nettilainaa hakiessaan. 100 € pikalainaa tarjoavat lähinnä verkossa toimivat kotimaiset tai ulkomaiset rahalaitokset. Pikalainoja löytyy monia erilaisia, mutta yhteistä niille kaikille on, että luotot ovat lyhytaikaisia. Siitä johtuen 100 euron pikalainan korot eivät ehdi kasvamaan kovin korkeaksi, ja lainan saattaa saada melko edullisesti. Tämä tosin edellyttää, että vippi maksetaan takaisin sovittuna eräpäivänä, sillä lainan myöhästymiskorot voivat olla tunnetusti suuret. Pikalainaa hakiessa kannattaa aina myös ajatella, miten sen takaisinmaksu tulee vaikuttamaan lähitulevaisuuden taloudenpitoon. 100 euroa ei ole yksinään suuri lainasumma, mutta jos lainoja on useita, niin yhteenlasketun summan suuruus saattaa tulla kuluttajalle yllätyksenä.

100e pikalaina

Pikalainan hakeminen on helppoa ja tarvitset vain verkkopankkitunnukset lainaa hakiessasi lainantarjoajien verkkosivuilta netistä. Eri rahalaitokset toimivat hiukan erilaisilla periaatteilla. Lainoista, lainojen koroista ja lainaehdoista kannattaa kerätä kaikki mahdollinen tieto ennen kuin tekee päätöksen vipin nostamisesta. Pikalainan saa ilman vakuuksia, ja se puolestaan johtaa siihen, että korot ovat usein korkeampia kuin lainalla, jonka takana on jonkinlainen vakuus. Vakuudeton rahanlainaus on aina riski yritykselle. Mediassa on ollut paljon puhetta pikalainojen korkeasta vuosikorosta. Se on osaltaan totta, sillä lainoilla saattaa olla vuosikorot jopa 50 %, mutta pikalainojen tarkoitus on, että laina maksetaan takaisin lyhyen ajan kuluessa, jolloin vuosikoron määrällä ei ole niin suurta merkitystä. Sadan euron pikavipin takaisinmaksuaika on parista viikosta kuukauteen, riippuen hieman luotoantajasta, jolloin pikalainaa maksetaan takaisin keskimäärin 125 euroa. Pikavippien todellisen vuosikoron voi laskea Taloussanomien laskurilla verkkosivuilla osoitteessa taloussanomat.fi/laskurit/pikavipit. Useimmat rahalaitokset tarjoavat myös mahdollisuutta eräpäivän siirtoon, jos talous menee tiukaksi. Eräpäivän siirto luonnollisesti maksaa, ja se hinnoitellaan lainasumman mukaan.

 

100 euron pikalainan ottaminen on käytännössä helppoa. Lainojen vertailusivustoja kannattaa käyttää hyväkseen, sillä niissä näet yhdellä vilkaisulla kaikki lainan tärkeät tiedot kuten korkojen määrän ja takaisinmaksuajan. 100 € pikalainan vertailu kannattaakin tehdä juuri netissä, jossa rahanlainaajien kotisivuilla täytät myös yksinkertaisen hakemuksen. Verkkopankkitunnuksia käytetään lainanottajan tunnistukseen. Kun tunnistusprosessi on valmis, rahat siirretään kuluttajan tilille muutaman minuutin kuluessa. Koko prosessi kestää parhaimmillaan vain muutaman minuutin ja on erittäin helppokäyttöinen. Pikavipin suosio lienee osittain sen helppouden ansiota. Tänä päivänä pystyy satasen lainan ottamaan myös tekstiviestin lähettämällä. Netissä pikavippi.com on yksi suurimpia Suomessa toimivia vertailusivustoja. Verkkosivuilta löydät halvimmat ja luotettavat lainantarjoajat. Yksi uusimpia pikavipin tarjoajia on Trustbuddy.com. Sen liikeidea perustuu netissä toimivaan yhteisöön, joka lainaa rahaa toisilleen. Katso täältä kaikki vertaislainat.

Esimerkki 100 euron lainasta, kun maksuaika on 6kk ja kun laina maksetaan 6 erässä. Kokonaiskustannukset on 19€*6=112€, joista kuljen osuus 12€. Todellinen vuosikorko lainassa on 48,28%. Korot ja kulut riippuvat lainanhakijan tiedoista, lainapaikasta sekä lainan kestosta. Laina-aika uusilaina.fin lainavertailun lainoissa on 3kk - 15 vuoden välillä. Todellisen vuosikoron maksimi 1255%. Huomaa tarkistaa aina ennen lainan hyväksymistä henkilökohtaiset lainaehtosi saamastasi lainatarjouksesta.

Vuona 2013 säädetty lakimuutos pikavippien korkokatosta on tarkoitettu suojelemaan kuluttajaa koronkiskonnalta. Lakimuutos sisältää säädöksen koroista, jotka eivät saa nousta yli viidenkymmenen prosentin. Säädös koskee siis alle 2000 euron lainasummaa. Samalla rahaa lainaavilta yrityksiltä kiellettiin lisämaksullisten tekstiviestien käyttäminen missään luottosuhteeseen liittyvässä asiassa. Tämä muutos on johtanut siihen, että pienemmät lainasummat kuten 100 € pikavipit kulkevat nykyään esimerkiksi nimellä joustoluotto. Lainasumma sovitaan suuremmaksi kuin tarve vaatii, yleensä yli 2000 €:n. Tarvittaessa rahaa nostetaan vain sadan euron verran. Tällöin lainasumma on kuitenkin tarpeeksi suuri, jotta korkokattolaki ei enää päde, ja lopputulos on sama kuin aikaisemmin. Vuosikorko on melkoisen kova. Kuluttajan kannattaa olla tietoinen riskeistä lainaa hakiessa ja välttää lainakierteeseen joutumista.

 

  • Pikalainat on tarkoitettu pikaiseen rahantarpeeseen lyhyeksi aikaa
  • Netissä on paljon eri rahoitusyrityksiä
  • Netistä saa satasen pikalainan helposti sekä rahat tilille nopeasti

 Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä sopivin
Siirry alkuun