Vertaa 50-50000€ lainat
Vertaa ja löydä sinulle sopivin laina
-
50
50000
+
-
3 kuukautta
15 vuotta
+

Halvin 1000€ ( Katso vertailu )

Korko:96€
Vuosikorko:9.34%
Yhteensä:1096€

Kuukausierä

46€

Pikalainat

Pikavipit on tyypillisesti 50-1000ePikalainat ovat lyhyitä vakuudettomia lainoja. Pikalainojen summat ovat pienehköjä verrattuna muihin lainoihin. Pikalainat ovat muutamassa vuodessa nousseet Suomessa hyvin suosituiksi, sillä ne ovat helppo ja nopea vaihtoehto, kun tarvitaan nopeasti käteistä. Suuruudeltaan pikalainat yleensä vaihtelevat 50-1000 euron välillä. Takaisinmaksuaika on useimmiten viikosta muutamaan kuukauteen. Hakijan ei tarvitse määritellä, mihin rahat aikoo käyttää, vaan hän voi käyttää ne miten haluaa.

Pikalainaa varten ei tarvita vakuuksia, mutta lainaa hakevan tulee olla täysi-ikäinen ja hyvät luottotiedot omaava. Lisäksi hakijalla tulee olla pankkitili sekä matkapuhelinliittymä.

Joissain tapauksissa pelkkä täysi-ikäisyys ei riitä, vaan suurempia summia lainatakseen pitää olla esimerkiksi 25 vuotta täyttänyt.

 

 

Lainaehdot vaihtelevat yritysten välillä, joten kannattaa aina tutustua yrityksen ehtoihin ennen lainan hakemista.

 

Pikalainoissa rahat tulevat yleensä tilille hyvin nopeasti sen jälkeen, kun myönteinen lainapäätös on saatu. Tämä tosin riippuu pankista ja lainan hakemisen ajankohdasta. Pikalainaa ei nykyisin saa enää myöntää öisin.

 

Pikalainaa ja pikavippejä tarjoavat yritykset ovat viime vuosina lisääntyneet räjähdyksenomaisesti. Palveluita on monenlaisia ja monentasoisia. Kannattaakin olla tarkkana pikalainan kokonaiskustannusten suhteen. Ainoa varma tapa saada selville kokonaiskustannukset on laskea lainan todellinen vuosikorko. Vuosikorkoon lasketaan koron lisäksi muut lainaan liittyvät maksut ja kulut. Uusilaina.fi vertasi pikalainat tarkasti, katso tulokset Pikalaina vertailu-sivulta.

 

Katso myös:

 
Ovatko pikalainat olleet sinulle avuksi tai oletko joutunut niiden kanssa joskus hankaluuksiin? Ota kantaa ja kirjoita kokemuksia omista vipeistä ja pikalainoistasi.

 Ei yhtään kommenttia. Lisää kommentti alla olevalla lomakkeella.

Leave this empty:

Mikä on Suomen pääkaupunki?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun