Lainaaja

Lainaaja 800-6000e lainat

Lainan määrä: 800 - 6000€
Maksuaika: 2v - 3v
Ikäraja: 22 vuotta
Vuosikorko: 22% - 467%

Huomioitavaa

  • Vain yli 26 -vuotiaille, Lainaaja lainoissa vaaditaan 1000e kuukausitulot 

Maksumuistutus 5e, Viivästyskorko on vähintään 7 prosenttiyksikköä korkolain viitekorko, mutta vähintään yhtä paljon kun otetun lainan korko

Lainaaja.fi on vertaislainapalvelu mistä voit hakea 800-6000e vertaislainaa eli tavallista lainaa. Lainaaja.fi välittää lainat, mutta lainaajina voi toimia kuka tahansa muu kuluttaja. Teet lainahakemuksen Lainaaja.fi palvelussa ja kun olet saanut riittävästi rahoittajia, laina myönnetään sinulle.

Ehdot lainan saamiseksi

Lainan hakijan tulee olla vähintään 22 -vuotias, jolla on luottotiedot kunnossa ja hänellä tulee olla vähintään 1000e kuukausitulot.

Lainan kulut

Lainan kulut koostuvat lainan korkokuluista (6-25%), lainahoitokulusta (5e /kk) ja avausmaksusta (lainasummasta riippuen 70-450€). Takaisin maksettava summa muodostuu lainasummasta, laina-ajasta ja lainaajalle myönnetystä lainatarjouksesta. Huom. Lainatarjoukset ovat henkilökohtaiset joten tältä sivulta löytyvät lainasummat ovat viitteellisiä.

Näin haet lainaa

Lainan hakeminen tapahtuu lainaaja.fi verkkopalvelusta löytyvällä lainalomakkeella. Täytettyäsi lomakkeen laina tulee näkyviin lainantarjoajille. Kun olet saanut lainasummasi täyteen sinulle myönnetään laina. Lainahakemukseen sinun tulee ilmoittaa omat varallisuustietosi sekä tulosi.

Takaisinmaksu

Lainan takaisinmaksu tapahtuu 24 tai 36 kuukauden aikana lainan hakemisesta. Lainaa lyheennetään kuukausittain. Lainaa voi lyhentää myös lainatarjousta nopeammalla tahdilla jos lainanhakija näin haluaa.

Itse asetettu lainakielto

Voit halutessasi asettaa itsellesi luottokiellon Lainaajaan lähettämällä sähköpostilla pyynnön asiasta. Mainitse sähköpostissasi nimesi sekä henkilöturvatunnuksesi.
 

Lainaaja Yhteystiedot

Lainaaja.fi/ Vertaislaina Oy
Kristiinankatu 5 B 9
20100 Turku
Y-tunnus: 2321467-7

Sähköposti: lainaaja[ät]lainaaja.fi
Puh: 09 4283 4192 (arkisin 10-16)


Tarkistathan kulutusluoton tiedot ennen lainan hakemista lainaaja.fi-sivulta.

Lainapaikkaan liittyvät uutiset

Pikalaina ilmaiseksi ensilainaajalle
Tässä on tämän hetken edullisin kulutusluotto
Asuntolainojen korkomarginaalit jälleen laskussa
Vertaislainaus kasvaa kohisten - ensi kuussa sitä koskeva sääntely julki

Ei yhtään kommenttia. Lisää kommentti alla olevalla lomakkeella.

Leave this empty:

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun